Pretraga

Uz ove mobilne aplikacije život bi nam bio puno lakši

A- A+

Korisnicima pametnih telefona na raspolaganju su milijuni aplikacija koje im svakodnevno olakšavaju život. Bilo da se radi o besplatnim ili po određenoj cijeni, trudimo se instalirati ova tehnološka pomagala kako bi se što jednostavnije nosili sa svojim obavezama i dužnostima. Ipak u moru tih aplikacija nedostaje nekoliko onih koje bi svatko htio imati, ali još uvijek nisu ugledale svjetlo dana. Pogledajte koje bi mobilne aplikacije što prije trebalo izmisliti, iako baš i nije moguće da će ikada postojati.

https://play.google.com/store

Živimo u vremenu kad je gotovo nemoguće zamisliti život bez pametnih telefona i njihovih nezaobilaznih aplikacija. Osim što su korisne, zabavne, u neku ruku nužne te nam svakodnevno olakšavaju život, također od korisnika stvaraju ovisnike.

Svatko tko koristi pametni telefon sigurno na svom uređaju ima bar 15-ak instaliranih aplikacija, no isto tako razmišlja o tome koje bi još dobro došle i bile korisne, ali nepostoje. Ekipa s College Humora odlučila se našaliti pa su napravili popis aplikacija koje bi svima bile od velike koristi i koje bi što prije trebale ugledati svjetlo dana.

www.collegehumor.com

Svi smo se bar nekada našli u situaciji da smo morali skakati kroz prozor ili s neke visine za koju nismo sigurni je li sigurna udaljenost ili bi mogli zaraditi kakav prijelom. Stoga bi svima vjerojatno dobro došla aplikacija pod nazivom ‘Roof-Jump Danger Analyzer’.

Na drugom mjestu našao se ‘Police Officer Best-Response Generator’, a radi se o opciji koja bi mnoge prijestupnike mogla poštedjeti kazni. Aplikacija bi korak po korak usmjeravala korisnika što policajcima trebaju reći, a što ne.

‘Ex-Girlfriend Radar’ je vjerojatno jedna od najpoželjnijih aplikacija koju bi netko kad-tad trebao napraviti. Mnogi od nas bi rado izbjegli sve lokacija na kojima bi mogli vidjeti bivše partnere, a ova aplikacija bi bila itekako od pomoći.

www.collegehumor.com

Koliko puta ste se pitali je li djevojka koju ste zapazili u klubu slobodna, nesretna u vezi i isplati li joj se uopće prići? Nemalo puta ste vejrojatno i odbijeni, no to vam se ne bi događalo da imate ‘Augmented-Reality Available Girl Locator‘. Bar bi broj odbijanja smanjili na minimum jer bi zahvaljujući ovoj aplikaciji doznali status svake djevojke ili muškarca koji je u vašoj blizini.

Javni toaleti mnogima predstavljaju veliki problem. Kao prvo, uvijek su zauzeti, pogotovo ženski WC, a i kad su slobodni, nikadne znate što će vas dočekati kad otvorite vrata.‘The App’ bi bio idealno rješenje za ovaj problem jer bi svakom korisniku javljao i prije nego što ustane i ode do toaleta, je li isti zauzet i kakvo je stanje u njemu.

Za kraj smo ostavili ‘Uselles Shit Identifier’ koji bi od svakog neznalice napravio pravu enciklopediju. Aplikacija bi odgvoarala na mnoštvo stvari koje bi bilo zgodno znati, ali ne i nužno.