Pretraga

Veliko iznenađenje na startu Sveučilišne futsal lige u Zagrebu: Branitelj naslova pokleknuo pred Medicinarima

A- A+

Premda se uoči susreta prvog kola Sveučilišne futsal lige u Zagrebu, duel između FER-a i Medicinskog fakulteta najavljivao kao jedan od derbija, malo tko je mogao očekivati da će branitelj naslova na kraju i ‘pasti’. FER-ovci su krenuli dizelaški što ih je na putu do nove titule koštalo gubitka 1:2 od budućih liječnika.

izvor: Facebook Unisport ZG

Izdvojeni članak

Poznati osvajači prvog futsal Superkupa na Sveučilištu u Zagrebu: Kod studenata sijevali crveni kartoni, a studentice pucale penale

Na drugim terenima nije bilo pretjeranih iznenađenja, a svakako valja izdvojiti nemilosrdni Edward Barneys, koji se s kolegama s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta obračunao rezultatom 21-1!

Uvjerljivu pobjedu je na startu sezone postigao i Ekonomski fakultet, koji je, u također jednom od derbi susreta, svladao Promet s glatkih 6-0.

Sudeći prema rezultatima prvog kola, najneizvjesnije bi moglo biti u skupini B, unutar koje nitko nije svladao protivnika s više od jedan razlike, a ubilježena su i dva neriješena ishoda.

Uz Edward Bernays i Ekonomski fakultet, visoke su pobjede u prvom kolu ostvarili futsal igrači RGNF-a, koji su Učitelje svladali rezultatom 10-0, dok su Kineziolozi pobijedili KBF s 9:2. Rezultate grupe B smo objavili iznad, a ostale pogledajte u galeriji ispod.

Sljedeće kolo na rasporedu je već u subotu, 17. studenog u Martinovci.