Pretraga

[VIDEO] Blogerica se izblamirala očajničkom potragom za savršenim dečkom

A- A+

Nije rijetkost da mladi sve više koriste dostupne im tehnologije za pronalaženje prikladnog partnera – od društvenih mreža pa sve do popularnih aplikacija za srodne duše. Jedna je srpska blogerica odlučila otići korak dalje i snimiti video u kojemu traži svog princa na bijelom konju, usput objašnjavajući koje sve kriterije isti mora zadovoljiti.

Screenshot: Facebook/Dnevna doza lošeg

Izdvojeni članak

Tinejdžerica se zbog jednostavnog matematičkog zadatka osramotila na TV-u

Mlada dama predstavila se kao Kaja i na početku objasnila kako su došla vremena u kojima je vrlo teško naći dečka, odnosno srodnu dušu pa ju je to potaknulo da snimi video. Kaže kako su današnji dečki svi ‘na isti fazon’, od čega joj je muka te ona očekuje da u vezi ima apsolutno sve što poželi.

– Od dečka očekujem da me drži kao malo vode na dlanu jer mislim da se devojke tako i drže. Što se tiče dečka, od njega očekujem bukvalno sve. Da imam slike sa njim, da izlazim sa njim, da imam letovanje, da imam zimovanje, da smo non-stop zajedno, da se trudi oko mene, da će da mi poklanja pažnju, da će da mi kupuje svašta nešto. Da brine o meni, da ima obavezu prema meni koju će ispunjavati, objašnjava svoje potrebe Katja.

Ironično, ona tvrdi kako današnji dečki sve gledaju kroz korist. Za sebe kaže kako je zanimljiva, ambiciozna i voli se šaliti. Zainteresirane momke pozvala je da se jave na njen Instagram profil, ali uz jedan vrlo važan uvjet.

– Isključivo momci iz grada. Znači, ne okolina, ne selo, znači isključivo momci iz grada, naglasila je nekoliko puta Katja i pozvala sve gledatelje da podjele njen video.

Na kraju je zaključila kako misli da je ona sama lijepa te da zaslužuje i lijepog dečka, svog pinca o kojemu toliko sanja, uz uvjet da ne bude stariji od ’89. godišta.

Nije dugo trebalo da dobije odgovor. Jedan dečko snimio je video u kojemu vrlo sarkastično objašnjava zašto je on odličan izbor za nju. Pogledajte što joj on ima za ponuditi.