Pretraga

Video: Kako izgleda pasivno pušenje?

A- A+


Izdvojeni članak

One Direction i Vivid Cinema za novi ljetni hit

Mnogo tinejdžera i adolescenata u Hrvatskoj odaje se ovisnostima među kojima su i cigarete. No osim aktivnog, često se zaboravlja i problem pasivnog pušenja koji je također štetan za organizam nepušača. Zbog toga su dečki iz Vivid Cineme snimili jednominutni zabavni video s naglaskom na poruci o štetnosti pušenja.

Angažirani dečki iz Vivid Cineme iz Požege ponovno su snimili kratki film, no ovog puta više u edukativne nego u zabavne svrhe. Kako bi upozorili na štetnost pušenja usredotočili su se na štetne posljedice pasivnog pušenja te to prikazali kratkim video uratkom prikladnog naziva ‘Cigareta za dvoje’.

Nakon mnogih zabavnih videa koje nam već duže vrijeme servira ekipa Vivid Cineme, ovaj puta iznenadili su nas jednim zabavno- edukacijskim videom. Kako taj dan nisu imali inspiracije što će snimiti, kreativci su improvizirali i nastao je uradak koji možete vidjeti u nastavku.

Zašto osim sebe, štetnim cigaretama ugrožavati i svoju okolinu, pitali su se autori videa te na taj način i odaslali poruku o štetnosti pasivnog pušenja u cyber svijet.