Pretraga

[VIDEO] Maturanti iz Đakova snimili super stvar o svom razredu, a u spotu im se pojavio i Ante Cash

A- A+

Popularni ‘ekani’ odnosno učenici 4. e razreda Gimnazije A. G. Matoša iz Đakova, tvrde da su jako složen, ali i poseban razred pa su stoga pred završetak srednje škole odlučili snimiti pjesmu i video spot, u koji su uključili sve kolege iz razreda pa i razrednika. No, prilikom snimanja im je pomogao i Ante Cash, čiju su instrumental iz pjesme Vatreni Zmajevi, maturanti iskoristili kao podlogu za svoj tekst.

Spot je snimljen na nekoliko lokacija od kojih se ističe plato ispred katedrale u Đakovu te prostorije škole A. G. Matoš.

Izdvojeni članak

Poznati hit maturanti preradili u genijalnu himnu o svojoj školi: Naježit ćete se kad ju poslušate

– Mi smo 4.e Gimnazije A.G.Matoša u Đakovu. Inače smo jako složan razred i već smo imali sličan projekt na razini cijele škole. Pošto smo dugo planirali napraviti nešto ovako veliko za razred i dokazati koliko smo posebni odlučili smo da je najbolje da to bude jedna vesela pjesma i spot po kojem će nas zauvijek pamtiti. Svidjela nam se pjesma Vatreni Zmajevi Ante Casha i odlučili smo probati stupiti u kontakt s njim jer nismo imali što izgubiti. Ante nam se brzo javio i pomogao nabaviti instrumental, a čim smo ga dobili iduće jutro smo išli u studio snimiti našu pjesmu. Nakon 4 dana snimili smo i spot, a sve je trajalo nekih 2-3 tjedna od same ideje do krajnje realizacije, govori nam učenica ovog razreda Amela Vorgić, koja je smislila tekst.

Pojasnila nam je da su u tom kreativnm dijelu još sudjelovali Ivona Knežević, koja je bila pokretač ideje, dok su pjevali Dorian Žderić i Stjepan Hajduković. Cijeli je pak razred, uključujući razrednika, sudjelovao u snimanju videospota.

Osim pjesme, u spot su đakovački maturanti stavili i obraćanje Ante Casha, koji je imao par poruka za njih, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u zabavnom videu.