Pretraga

[VIDEO] Mladi crnogorski glumac pričanjem viceva nasmijava tisuće ljudi

A- A+

Crnogorski glumac Andrija Milošević, igrao je u desetcima serija i filmova, a široj javnosti je postao poznat 2003. godine rolom u seriji Mješoviti brak. Uz sve te aktivnosti na ekranima i dalje je aktivan u kazalištu. K tomu iz hobija priča viceve i uistinu mu dobro ide. Uvjerite se i sami u kompilaciji koju je pregledalo gotovo milijun ljudi.

Dvije su stvari važne da bi vicevi uspjeli nasmijati one kojima su namijenjeni. Prva je da je poanta te kratke priče humoristična i zanimljiva, a druga je da je pripovjedač zna prepričati kako treba. No često ovaj prvi uvjet i ne mora biti zadovoljen da bi nastupio urnebes.

Izdvojeni članak

Urnebesno: Ovo je službeno najsmješniji vic na svijetu!

Crnogorski glumac Andrija Milošević, istaknuo se s nekoliko komedijaških uloga u filmovima i serijama, a u posljednje je vrijeme u fokus medija i javnosti dospio i zbog svoga hobija, koji također ima veze s humorom, a to je pričanje viceva.

Primjenom svojih glumačkih kvaliteta, uz pomoć kojih zorno imitira pojedine likove iz viceva, sve dobiva jednu drugu dimenziju.

Omiljeni su mu oni o pijancima i pijanstvu pa i u videu koji dijelimo, među četiri koje je ispričao, dva su takve tematike.

Uostalom, pogledajte zašto su klipovi u kojima Andrija Milošević priča viceve skupili milijune pogleda na YouTubeu.