Pretraga

[VIDEO] Učenica iskreno: Bez Tonija Miluna ‘roknula’ bih drugi razred

A- A+

Gostujući u HTV-ovoj emisiji debatnog karaktera ‘Ni da ni ne’, učenica V. gimnazije je u raspravi na temu udžbenika, odlučila podijeliti svoje vlastito iskustvo s matematikom. Fokus je ponovno dospio na popularnog profesora Tonija Miluna, koji je javnosti postao poznat davanjem besplatnih instrukcija u video klipovima. Da je time mnoge spasio, svjedok je i ova učenica.

Screenshot: HTV

Učenici V. gimnazije iz Zagreba, gostovali su u HTV-ovoj emisiji ‘Ni da ni ne’ te raspravljali o udžbenicima.

U fazi raspre u kojoj je mišljenja školaraca ispitivao redovni stručni gost, profesor Tomislav Reškovec, jedna se učenica žalila kako svoje prvenstvene interese u školi ne može njegovati, zbog pritiska predmeta koji joj i nisu baš najmiliji.

Navela je primjer mnogima ne baš srcu bliske matematike te iznijela svoje iskustvo s njom i ‘spasiteljem’ profesorom Tonijem Milunom.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Za babu nam treba Dostojevski, a za matematku tu je Toni Milun. Živio! 😀

Posted by Ni DA Ni NE on 16. siječnja 2016