Pretraga

[VIDEO] Vježbe za brz i efikasan gubitak kilograma

A- A+

Težak period je iza nas, odnosno vrijeme u godini kada se manje jede zbog organske potrebe, a više radi sveopće dostupnosti hrane, obiteljskih okupljanja koja ‘nemaju smisla’ bez obilnog pretrpavanja i sličnih okolnosti karakterističnih kod nas. Ako ste se dijelom ili u potpunosti prepoznali u spomenutim obrascima ponašanja, ne bi bilo loše u siječnju okrenuti drugi list te poraditi na uklanjanju masnih naslaga te se dovesti u koliko-toliko prihvatljivu tjelesnu formu. Pogledajte i kako uz samo pet minuta vježbanja dnevno.

Božićno-novogodišnje praznike mnogi unaprijed računaju kao doba godine u kojem će nakupiti pokoji kilogram viška. Ako ste i vi među onima kojima je to ‘uspjelo’ možda ne bi bilo loše da razmislite i kako se sada vratiti u neku normalnu tjelesnu formu te izgubiti višak masnih naslaga.

Izdvojeni članak

Otkrijte najbolje vježbe i prehranu s obzirom na svoju krvnu grupu

Pokušat ćemo vam u tome pomoći, dijeleći ovaj video tutorial. Savjetnica u njemu sugerira pet efikasnih vježbi kojima se možete dovesti u stanje normalne tjelesne mase.

Najbolje od svega, dovoljno je svaku od pet vježbi, izvoditi po jednu minutu dnevno.

Nisu komplicirane, već su verzija nekih tradicionalnih vježbi poput sklekova ili trbušnjaka, a moguće ih je obavljati kod kuće.

Ne sumnjamo i da će vas figura instruktorice iz video isječka, dodatno motivirati za akciju. Nakon što uvidite da lako uspijevate savladati petominutni trening možete postupno povećavati duljinu treninga.