Pretraga

U XIII. organiziraju humanitarni koncert za instituciju koja se brine o potrebitima

A- A+

– Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu na veliki humanitarni koncert Glazbene radionice XIII. gimnazije (u školskoj kinodvorani) i tako podrže inicijativu učenika škole kojom žele pružiti potporu radu Centra za rehabilitaciju “Orlovac”, poručuju iz XIII. gimnazije u svome eventu, koji će se održati večeras od 18 sati.

Plakat: Facebook

Cijena donacijske ulaznice je 20 kuna, a na koncertu će nastupiti zbor i učenici glazbene radionice XIII. gimnazije, korisnici Centra Orlovac, te bivši učenici koji su uvijek raspoloženi za humanitarne akcije sa svojim bandovima: Mr. Albino, Detroit Groove Gang, Mahkey, Djeca i drugi.

– Biti zahvalan zlatna je vrlina. Oni, prijatelji iz Orlovca zahvalni su na svakom, pa i malom dobrom djelu. I zato ovom akcijom želimo doprinjeti njihovoj, a i našoj sreći, također poručuju iz XIII.

Pa još jednom na koncert pozivaju sve koji su u mogućnosti doći, bez da izmišljaju kojekakve izlike.

–  Prestani samo sjediti, kritizirati i kukati “kuda ide ovaj svijet”. Dođi! Podrži nas i njih, njih i nas! Ujedinimo se i pokrenimo skupa val dobrote i topline! Ovo je mali korak koji će nas sve ujediniti i oplemeniti! Pružite ruku, a oni će vam dati srce, stoji u zaključku Facebook eventa humanitarnog koncerta XIII. gimnazije.