Pretraga

Zanima nas tvoje mišljenje: Priključi se istraživanju o lektirama i kazalištu

A- A+

Koliko ste knjiga pročitali u zadnje vrijeme? Na skali od 1 do 10 koliko vam se sviđa literatura koju čitate za lektiru? A kad ste zadnji put bili u kazalištu? Sve nas to zanima i zato provodimo malo istraživanje na našim čitateljima maturantima.

Kako bi se neka stvar poboljšala, potrebno je unijeti promjene. To je jasno, zar ne? A kako bi unijeli promjene moramo vidjeti i razumjeti ‘na čemu stojimo’. Iz tog razloga postoje istraživanja koja detektiraju problem, ako on postoji, i na temelju tih podataka se unose promjene. A podaci su upravo tvoje mišljenje.

Istraživanje koje provodimo razvili smo u suradnji s Gradskim dramskim kazalištem Gavella. Želimo saznati koja su upravo tvoja mišljenja i stavovi o kazalištu i predstavama te tvoje navike pohađanja takvih i sličnih događanja.

Upitnik koji možeš otvoriti ovdje, u potpunosti je anoniman i tvoji podaci neće nigdje biti otkriveni. Isto tako, sudjelovanje u ovom istraživanju je dobrovoljno, i slobodan si odustati u bilo kojem trenutku. Ipak, želimo naglasiti kako nam je zaista važno tvoje mišljenje za prikupljanje što kvalitetnijih podataka. Stoga, pliz, izdvoji 10-ak minuta vremena i riješi ovaj upitnik.

Ispitanici koji nam ostave svoju mail adresu upadaju u nagradnu igru s puno super poklona od Gradskog dramskog kazališta Gavella. Oni uključuju karte za predstave i Gavelline kartice s popustima za predstave. Hvala ti na izdvojenom vremenu!