Pretraga

Znamo gdje možeš dobiti tekući račun, debitnu karticu i mobilno bankarstvo za 0 EUR

A- A+

Imaš između 18 i 27 godina i treba ti tekući račun? Dobro bi ti došli debitna kartica i mobilno bankarstvo da možeš važne stvari obavljati online? A najbolje bi bilo kad te to sve skupa ne bi puno koštalo. Raiffeisen banka nudi takav paket koji možeš dobiti potpuno besplatno, a mi donosimo sve što trebaš znati o njemu.

Raiffeisen banka (RBA) mladima od 18 do 27 godina nudi paket u kojem mogu dobiti tekući račun, debitnu karticu i mobilno bankarstvo potpuno besplatno | Foto: RBA

Raiffeisen banka (RBA) mladima od 18 do 27 godina nudi paket u kojem mogu dobiti tekući račun, debitnu karticu i mobilno bankarstvo potpuno besplatno. Niže donosimo četiri stvari koje trebaš znati o paketu Young&Free.

1. Dobit ćeš tekući račun i MasterCard debitnu karticu

Ovaj račun ti treba da na njega primaš plaću, honorar, stipendiju ili džeparac. Bez njega ne ide. Onda ti treba i kartica. Nju koristiš kad kupuješ u dućanima ili online. Karticom besplatno podižeš novac na RBA i Euronet bankomatima u cijeloj Hrvatskoj.

2. Imat ćeš mojaRBA mobilno i internetsko bankarstvo

Uz mojaRBA, besplatno prebacuj novac svojim prijateljima iz imenika uz KlikPay opciju, bez obzira u kojoj banci imaju račun, kupuj bonove bilo kojeg teleoperatora, slikaj i plaćaj račune u par klikova ili podijeli broj računa putem barkoda i jednostavnije primaj uplate.

3. Moći ćeš sve plaćati mobitelom

Sve RBA kartice su beskontaktne i mogu se učitati u mobilne novčanike. Ako imaš Android ili Huawei, skini aplikaciju RaiPay, a na iPhoneu učitaj RBA karticu u Apple Wallet i plaćaj uz Apple Pay. As simple as that.

4. Ako studiraš ili radiš, uz ovaj paket dobit ćeš i kreditnu karticu

Ako studiraš, ponesi indeks i zatraži besplatnu kreditnu karticu s limitom od 500 eura u poslovnici. Ako već radiš, zatraži odobrenje kreditne kartice u poslovnici. Najbolje od svega: svaku kupovinu iznad 40 eura u zemlji ili inozemstvu možeš podijeliti do 24 rate bez kamata u mojaRBA aplikaciji. To itekako olakšava studentski i zaposleni život.

Paket Young&Free možeš otvoriti 100 % online i 100 % free, bez dolaska u poslovnicu, kroz aplikaciju mojaRBA.

Otvaranjem paketa možeš i zaraditi

Kad otvoriš paket, nađi prijatelja koji je već RBA klijent. Neka ti pošalje aktivacijski kod. Nakon toga ispuni online Prijavnicu. Kad sve ispuniš i pošalješ, napravi svoju prvu isplatnu transakciju s RBA računa. To znači da trebaš podići novac na bankomatu, platiti RBA karticom ili mojaRBA aplikacijom. Nakon toga, i ti i osoba koja ti je poslala kod dobivate po 50 eura na tekućem računu. Imaš besplatan paket i još ti sjedne novac na račun. Također, kad i ti dobiješ svoj kod i preporučiš RBA prijatelju, dobit ćeš dodatnih 50 eura.

Više o programu preporuke ‘Prijatelji po računu‘ pročitaj na RBA webu i ako trebaš bilo koje pojašnjenje, javi se kako ti ova super nagrada ne bi promaknula.

Uživaj u jednostavnom, brzom i sigurnom plaćanju, ali ne zaboravi da su informiranost, odgovornost i umjerenost najvažniji kad su financije u pitanju. Pogotovo kad tek praviš prve korake u svijetu odraslih.