Pretraga

Nagrađujemo najbolje projekte studentskih udruga: Evo kako se prijaviti

A- A+

Na faksu imate studentsku udrugu s kojom ste organizirali natjecanja, radionice, humanitarne akcije, zabave ili nešto sasvim drugo? Javite nam se, jer ponovo smo u potrazi za najboljim projektima studentskih udruga. Natječaj organiziramo u sklopu projekta Brucoš 101, a tri najbolje udruge ćemo nagraditi poklon paketima partnera.

Nagrađujemo studentske udruge! | Foto: srednja.hr

Studiranje ne bi bilo ni upola toliko dobro da nema studenata koji ga čine boljim za sve. Onih koji ulažu svoje slobodno vrijeme kako bi organizirali edukacije, konferencije, radionice, natjecanja. Onih koji nas potiču da se bavimo sportom, volontiramo, prikupljamo donacije, pripremamo tulume. Studenata koji nas povezuju s poslodavcima i upoznaju sa strukom kojom ćemo se jednog dana baviti.

Prepoznajete li se i sami u ovom opisu, tražimo upravo vas! U potrazi smo za najboljim projektom studentske udruge. Jedini uvjet za prijavu jest da su aktivnosti provedene u akademskoj 2023./2024. godini.

Što je Brucoš 101?

Natječaj organiziramo u sklopu projekta Brucoš 101. Ove se godine održava treći put, a namijenjen je prvenstveno maturantima koji se spremaju zakoračiti u svoj studentski život. Natječaj je prilika da novoj generaciji brucoša predstavite svoju udrugu, ali i svoj fakultet, na jedan drugačiji način.

Brucoš 101 maturantima odgovora na ključna pitanja oko državne mature, upisa na studij i prvih studentskih dana. O tim temama pišemo, ali i govorimo na istoimenoj online konferenciji koju možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Kako se prijaviti i što možete osvojiti?

Kao što smo spomenuli, na natječaj se možete prijaviti s projektom koji se provodio u akademskoj godini 2023/2024. Prijaviti možete i više projekata, a tada je potrebno svakog prijaviti zasebno.

Tri najbolja projekta ćemo nagraditi poklon paketima partnera: dm, PBZ i Sveučilište u Dubrovniku. Uz to, dobit ćete i pretplatu na portal srednja.hr u C razredu, koja vam omogućuje samostalno objavljivanje vijesti.

Kako biste se prijavili, ispunite obrazac koji je dostupan ovdje. Natječaj se zatvara 10. srpnja u 23:59 sati, a pobjednike objavljujemo do 17. srpnja.


Projekt Brucoš 101: Uvodni kolegij o studiranju provodi portal srednja.hr. Partneri projekta su Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD), Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (ZŠEM), Edward Bernays University College, Privredna banka Zagreb (PBZ), dm i Sveučilište u Dubrovniku (UniDu). Našu online konferenciju pogledajte ovdje. U sklopu projekta ćemo nagraditi najbolje projekte studentskih udruga, a prijavite se putem ovog linka. Sve vijesti o projektu pratite kroz rubriku Brucoš, a često postavljanja pitanja pročitajte ovdje.

Pravilnik nagradnog natječaja pročitajte ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab