Pretraga

Vaša studentska udruga ima super projekt? Javite se, najbolje nagrađujemo!

A- A+

Na faksu imate studentsku udrugu s kojom ste organizirali natjecanja, radionice, humanitarne akcije, zabave ili nešto sasvim drugo? U tom slučaju, imamo super vijest za vas. Ponovo smo u potrazi za najboljim projektima studentskih udruga, a najbolje ćemo nagraditi. Natječaj organiziramo u sklopu projekta Brucoš 101 koji je upravo započeo.

brucoš konferencija

brucoš konferencija | natječaj za studentske udruge

Studiranje ne bi bilo ni upola toliko dobro da nema studenata koji ga čine boljim za sve. Onih koji ulažu svoje slobodno vrijeme kako bi organizirali edukacije, konferencije, radionice, natjecanja. Onih koji nas potiču da se bavimo sportom, volontiramo, prikupljamo donacije, pripremamo tulume. Studenata koji nas povezuju s poslodavcima i upoznaju sa strukom kojom ćemo se jednog dana baviti.

Prepoznajete li se i sami u ovom opisu, tražimo upravo vas! U potrazi smo za najboljim projektom studentske udruge. Naveli smo samo nekoliko primjera studentskih aktivnosti, no prihvaćamo sve prijave, uz uvjet da su aktivnosti provedene u 2022. godini.

Što je Brucoš 101?

Natječaj organiziramo u sklopu projekta Brucoš 101. Ove se godine održava drugi put, a namijenjen je prvenstveno maturantima koji se spremaju zakoračiti u svoj studentski život. Natječaj je prilika da novoj generaciji brucoša predstavite svoju udrugu, ali i svoj fakultet, na jedan drugačiji način.

Brucoš 101 će maturantima odgovoriti na ključna pitanja oko državne mature, upisa na studij i prvih studentskih dana. O tim temama ćemo pisati, ali i govoriti na istoimenoj online konferenciji koja će se održati 1. lipnja. Tad ćemo proglasiti i pobjednike natječaja, a sve ćete moći pratiti uživo na našem YouTube kanalu.

Uz sve to, provodimo i istraživanje među maturantima kojim želimo doznati kako su odabrali svoj budući studij, što od njega očekuju i gdje se informiraju. Više o tome možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak
brucoš konferencija

Konferencija Brucoš 101 maturantima će otvoriti svijet studiranja, a nagradit će se najbolji studentski projekti

Kako se prijaviti i što možete osvojiti?

Kao što smo spomenuli, na natječaj se možete prijaviti s projektom kojeg ste proveli u 2022. godini. Prijaviti možete i više projekata, a tada je potrebno svakog prijaviti zasebno. O pobjedniku će odlučiti stručni žiri sastavljen od partnera projekta, a proglasit ćemo na online konferenciji Brucoš 101.

Nagrade za prva tri mjesta su poklon paketi partnera Coca-Cola HBC Hrvatska, dm, portala srednja.hr i drugih. Portal srednja.hr će nagraditi prva tri mjesta s godišnjom pretplatom na portal srednja.hr u C razredu, koja vam omogućuje samostalno objavljivanje vijesti. U prvoj godini preplate nema ograničenja u broju vijesti koje možete objaviti.

Kako biste se prijavili, ispunite obrazac koji je dostupan ovdje. Natječaj se zatvara 26. svibnja u 23:59 sati.


Projekt Brucoš 101 provodi portal srednja.hr. Partneri projekta su Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD), Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (ZŠEM), Edward Bernays University College, Samsung, Coca-Cola HBC Adria i dm. U sklopu projekta ćemo nagraditi najbolje projekte studentskih udruga, a više o tome kako se prijaviti pročitajte ovdje. Uz to, provodimo i istraživanje kojim želimo doznati kako maturanti biraju studije. Neke sudionike istraživanja ćemo darovati Samsung S23 Ultra mobitelom i poklon paketima partnera, a sudjelujte ovdje. Sve vijesti o projektu pratite kroz rubriku Brucoš, a često postavljanja pitanja pročitajte ovdje.