Pretraga

Dekan Filozofskog Previšić obratio se studentima: Nemate pravo tražiti moju smjenu

A- A+

Politički triler na Filozofskom se nastavlja. Iako je Fakultetsko Vijeće pokrenulo postupak za razrješenjem dekana Previšića, on ne odustaje od borbe za svoju fotelju. Nakon što je podnio kaznenu prijavu protiv dvije profesorice koje su nastavile sjednicu Vijeća na kojem je izglasana Previšićeva smjena i nakon što je Senat Sveučilišta poništio izbore za Studentski zbor FFZG-a, Previšić se u obraćanju na stranicama fakulteta obratio studentima i poručio im da napuste ‘jalove sukobe’.

foto: Srednja.hr

Izdvojeni članak

Raspušteni Studentski zbor oglasio se o političkom trileru na Filozofskom

Stanje na Filozofskom iz svakog je dana sve kompleksnije. Nakon što je Odlukom Senata Sveučilišta raspušten Studentski zbor, a bivši članovi izbačeni iz prostorija koje koriste studentske udruge, Plenum FFZG-a najavio je novo okupljanje. Na fakultetu su pojavili zaštitari privatne zaštitarske tvrtke koji skidaju plakate s najavom Plenuma. 

Studentima i profesorima danas se priopćenjem na stranicama fakulteta obratio i sam Previšić.

Osim Previšićeva priopćenja, u istoj obavijesti na stranicama fakulteta nalaze se i linkovi na Odluke MZOS-a i Senata Sveučilišta te popis postignuća dekana i Uprave Fakulteta.

Priopćenje dekana Filozofskog fakulteta prenosimo u cijelosti. 

Obracanje-dekana by srednja.hr on Scribd