Pretraga

Detaljne upute prijave na natječaj za državne stipendije

A- A+

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta objavilo je natječaj za dodjelu najmanje 5.000 državnih stipendija, ali i detaljne upute kako se prijaviti. To možete učiniti do 12. veljače, a na mjesečnoj razini stipendija će iznositi 1.200 kuna. 

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Puno se pitanja postavilo nakon objave natječaja za državne stipendije, koje dodjeljuje Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, ali nejasnoće možete otkloniti slijedivši upute koje je spomenuti resor objavio na svojim službenim stranicama.  

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za dodjelu najmanje 5.000 državnih stipendija: Provjerite koji su uvjeti

Na 14 stranica u ovom pdf dokumentu objašnjen je i ilustriran svaki korak koji trebate napraviti. Od prijave u Sustav državnih stipendija, preko ispunjavanja obrazaca pa sve do objašnjenja što koje polje unutar tih obrazaca označava.

U uputama su navedene i pojedine iznimke, primjerice za studente koji imaju prebivalište van Hrvatske.

No ako nešto ne krene željenim tijekom nemojte paničariti. Prvo iz razloga što prijave traju sve do 12. veljače, a drugo jer i u slučaju da vam nakon svega neka stvar bude nejasna ili imate dodatna pitanja, ostaje mogućnost da se putem elektroničke pošte obratite Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na [email protected].

Upite tehničke prirode možete poslati na adresu informatičke službe Ministarstva, koja glasi [email protected].