Pretraga

Ekskluzivno: Ekonomski fakultet dobiva novu liniju u menzi, a planira se i preuređenje KEFA-e

A- A+

Na Ekonomiji u Zagrebu planira se otvoriti još jedna linija samoposluživanja u sporoj menzi koja bi trebala smanjiti gužvu u studentskom restoranu na najvećem fakultetu u državi, otkrio nam je u razgovoru Mirko Bošnjak, pomoćnik sanacijskog upravitelj za prehranu SC-a u Zagrebu. Radovi za proširenje kapaciteta su već pokrenuti, a osim uvođenja druge linije, uložit će se financijska sredstva u uređenje interijera i klimatizaciju. Osim toga i u KEFA-i, odnosno brzoj menzi pri zagrebačkoj Ekonomiji, također se planira niz poboljšanja.

Foto: srednja.hr

 Ekonomski fakultet u Zagrebu će uvelike poboljšati kvalitetu usluge u svojim dvjema menzama. Naime, već su u tijeku radovi koji bi trebali osigurati pokretanja druge linije samoposluživanja u takozvanoj sporoj menzi, odnosno službeno nazvanom restoranu SC-a ‘Ekonomija’, što će skratiti čekanje studenata u redovima. Promjene, ali prvenstveno ambijentalne dogodit će se i u KEFA-i.

Izdvojeni članak

Top lista zagrebačkih menzi: Ekonomija

Neugodan miris u odjeći odlazi u povijest

Naime ove godine smo ponovno krenuli s projektom ocjenjivanja kvalitete studentskih restorana u Zagrebu te smo u prvoj prilici posjetili restoran ‘Ekonomija’. Uz osrednju kvalitetu hrane, u ovoj menzi, najveću neugodnost izaziva ambijent.

Skučen i mračan prostor te intenzivan težak miris hrane, koji ostaje u odjeći, ne pobuđuju vam baš zadovoljstvo, kao ni želju da ovdje objedujete često.

– Kako bi se studentima smanjila minutaža čekanja, u redu linije samoposluživanja u restoranu SC-a “Ekonomija” pokrenuti su radovi za uređenje još jedne linije samoposluživanja. Uz to također će se uložiti financijska sredstva u klimatizaciju i interijer, ohrabrujuće vijesti za brojne studente koje se hrane pri Ekonomiji donosi pomoćnik SC-ova ravnatelja, zadužen za prehranu Mirko Bošnjak.

Izdvojeni članak

Studentski standard: Ponovno ocjenjujemo zagrebačke menze i kvalitetu hrane u njima

KEFA će biti preuređena

Kako dalje pojašnjava Bošnjak, u posljednjih desetak mjeseci, dogodio se kvalitetan zaokret na relaciji SC i Ekonomski fakultet, iz čega proizlaze i ove nove odluke, koja će zasigurno doprinijeti kvaliteti usluge za studente. Novitetima je obuhvaćena i popularna KEFA (kantina Ekonomskog fakulteta) u kojoj se služi isključivo brza hrana.

– Radovi na ovoj menzi privode se kraju, a obuhvaćaju uređenje krovišta, nabavu novog inventara, klimatizaciju prostora. U toplijim danima u navedenom prostoru je nepodnošljivo vruće pa će se uređenjem stropa smanjiti efekt ‘staklenika’, pojašnjava Mirko Bošnjak koji nam ipak nije precizno rekao planirani datum završetka radova i otvaranja nove linije.