Pretraga

FER-ovci otkrili prve izvođače najiščekivanije brucošijade

A- A+

Među slinim brucošijada koje će se održavati i nadolazeće akademske godine, ona koju organiziraju FER-ovci daleko je najpopularnija i najičekivanija. Stoga su studenti FER-a obznanili kako će 8. studenog goste brucošijade zabavljati splitski TBF te osječki punk sastav Debeli precjednik.

Svim studentima i onima koji nisu dio akademske zajednice obznanjeno je kako će se najiščekivanija Brucošijada FER-a održati 8. studenog 2013. godine. S obzirom da se radio o brucošijadi za koju se svake godine traži karta više, FER-ovci su već sad objavili tko će zabavljati goste u prostorijama fakulteta, piše muzika.hr.

U povijest najboljih brucošijada u Zagrebu vjerojatno će se i sljedeće akademske godine naći ona tradicionalno organizirana u prostorijama FER-a, a sve pristune u petak 8. srpnja na glavnom stageu zabavljat će splitski TPF te osječki punk sastav Debeli precjednik.

Popis ostalih izvođača još uvijek je nepoznat, ali su organizatori najavili kako ćemo uskoro doznati sve glazbenke koji će uzdrmati sve prisutne.