Pretraga

Filozofski objavio milenijsku fotografiju za 150. rođendan: Sudjelovali su studenti i zaposlenici

A- A+

Uz pomoć studenata i zaposlenika, Filozofski fakultet u Zagrebu ovoga je petka snimio milenijsku fotografiju povodom svog 150. rođendana. Fotografiju je snimio Šime Strikoman, filmski i televizijski snimatelj, a u pomoć mu je pristiglo i jedno vatrogasno vozilo.

Filozofski fakultet u Zagrebu ovoga je petka točno u podne obustavio nastavu na sat i pol, a sve kako bi snimili milenijsku fotografiju zaposlenika i studenata povodom 150. rođendana. Milenijsku fotografiju snimio je Šime Strikoman, filmski i televizijski snimatelj kojeg zovu ‘ocem milenijske fotografije’.

– Posebno objavljujemo milenijsku fotografiju zaposlenika i studenata našeg fakulteta koju je Šime Strikoman snimio upravo danas ispred zgrade fakulteta povodom 150. obljetnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Na glavnom parkiralištu smo formirali obljetnički logotip koji simbolizira 150 godina naše institucije, sastavljen od brojke 150 i glagoljskog slova ‘misliti’, objavili su s Filozofskog fakulteta.

Izdvojeni članak

Veliki zagrebački faks u petak obustavlja nastavu: Snimaju milenijsku fotografiju za 150. rođendan

Za fotografiju je bilo potrebno oko 410 osoba, a fotografu je u pomoć pristiglo i vatrogasno vozilo Javne vatrogasne pristojbe Grada Zagreba.