Pretraga

[FOTO] Još jedan moderan studentski dom uskoro otvara svoja vrata: SC objavio kako će izgledati sobe

A- A+

Veleučilište u Šibeniku nedavno je sklopilo ugovor za nabavu i instalaciju opreme u studentskom domu Palacin, u koji bi studenti konačno uskoro trebali useliti. Jučer je sastavljena i pokazna soba iz čega je vidljivo i kako bi trebao izgledati prostor u kojemu će boraviti studenti.

Studenti Veleučilišta u Šibeniku uskoro bi trebali dobiti prvi studentski dom, a kako će izgledati sobe u Paladinu vidljivo je iz one pokazne koja je jučer postavljena.

– Radovi na opremanju studentskog doma ne miruju ni u adventskom razdoblju pa je tako jučer sastavljena pokazna studentska soba. Pregled prostora, materijala te sam raspored namještaja i opreme pregledali su svi članovi projektnog tima i predstavnici tvrtke 3E projekti d.o.o. Zagreb koji su zajedno s gospodarskim subjektom Vila projekt d.o.o. izradili izvedbeni projekt unutrašnjeg uređenja studentskog doma Palacin, priopćeno je iz Studentskog centra Šibenik.

Izdvojeni članak

Kraj radova na novom domu najavljuje se mjesecima: Studenti još uvijek nisu uselili

Podsjetimo, nakon provedenog postupka javne nabave, početkom prosinca sklopljeni su ugovori između Veleučilišta u Šibeniku i odabranih ponuditelja za nabavu i instalaciju opreme u domu, a rok isporuke usluge je 180 dana. No, iz SC-a Šibenik studentima su poručili da se useljenje očekuje se prije maksimalnog isteka roka od 180 dana i da će svi ‘sudionici uložiti iznimne napore kako bi u tome uspjeli’.

Napomenimo kako je je kraj radova na ovom domu bio najavljen još za ožujak ove godine, no to se nije dogodilo pa su s Veleučilišta u Šibeniku ponovno u svibnju obavijestili javnost i studente da su još uvijek u tijeku instalaterski i građevinsko-obrtnički radovi te da je završetak radova predviđen za jesen ove godine. No, studenti ondje još uvijek nisu uselili, a u međuvremenu oni koji su ostvarili pravo na sobu na natječaju dobivaju 200 kuna od Ministarstva obrazovanja, kako bi si pokrili dio troškova privatnog smještaja.

studentski dom paladin
Share via
Copy link
Powered by Social Snap