Pretraga

[FOTO] Opet dva strana predmeta završila u jelu u zagrebačkoj menzi: Jedan od njih je neidentificiran

A- A+

Šokantni prizori jela posluženih u studentskim menzama sve su češća pojava. Na redakcijski smo mail tako dobili još jedan. Studenti koji su nam ustupili fotografiju ispod tvrde da su u tjestenini pronašli koru limuna i nešto neidentificiramo što izgleda kao poprilično zamjetan komad kosti ili nečeg sličnog. Osim ovog prizora, studenti nam tvrde da svakodnevno u menzama doživljavaju slične situacije.

Neidentificirani komad nečega i kora od limuna u tjestenini | Foto: fotografija čitatelja

Gornja fotografija odraz je alarmantnog stanja u zagrebačkim studentskim menzama, smatraju naši sugovornici, upravo oni koju su nam ustupili fotografije. Kora limuna i još neidentificirani komad materije u špagetima i nisu najgore što su na tanjuru susreli.

Ovo nije prvi puta da dobivamo ovakve fotografije, a student koji su nam ih ustupili tvrde kako je ovaj prizor samo jedan u nizu trovanja studenata zbog bezobrazluka i neobzirnosti radnog osoblja menzi.

– Ovo postaje neprihvatljivo, student bivaju trovani i to je dno dna. Posluga je u najmanju ruku bezobrazna i neobzirna, a u tanjurima se može naći drvenih grančica, crvi, komada žice za pranje posuđa, graška u čaju, komada gume u rižotu, kora limuna u paštašuti. Primjera je more, a ovome se više ne može šutjeti, rekli su nam studenti.