Pretraga

[FOTO] SC iznenadio studente: Nove čajne kuhinje i besplatna teretana u studentskom domu

A- A+

Na početku godine Studentski centar Split pripremio je mnoge novosti za studente. Tako je u tijeku montiranje novih čajnih kuhinja te priprema teretane u studentskom domu. Koja još iznenađenja čekaju studente, otkrili su nam iz SC-a.

Foto: SC Spllit | Facebook

Nakon što je Studentski centar Split u prosincu zamijenio madrace u studentskim domovima, a studenti smješteni u SD dr. Franje Tuđmana su dobili nove zavjese, studentski caffe bar Tinel na Kampusu je odjenuo novo ruho te je zamijenjen kompletni inventar i zidovi su nanovo obojani, studente je dočekalo novo iznenađenje. Na društvenim mrežama SC-a objavljeno je kako je u tijeku montaža novih čajnih kuhinja u Hostelu Spinut i u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman.

– Čajne kuhinje se inače nalaze u svim našim domovima i jako su popularna mjesta studentskih okupljanja i druženja. Pogotovo u zimskim danima kada je hladno za šetnje pa dobro dođe topal čaj u okrilju doma. Čajne kuhinje iz Hostela Spinut i Studentskog doma dr. Franje Tuđmana su odslužile svoje i došlo je vrijeme za zamjenu. Sada su postavljene nove i nadamo se da će studenti u njima uživati kao i u ovim prošlim, rekli su nam iz SC-a Split.

Izdvojeni članak

SC Split uveo novu opciju za učenike i studente koji nisu uspjeli pronaći odgovarajući posao

Uz to se provode posljednji koraci u montaži teretane u Studentskom domu Bruno Bušić.

– Teretana će biti besplatna studentima i stanarima doma, a njeno otvorenje se očekuje uskoro. Sutra ćemo proglasiti dobitnika ‘najčišće studentske sobe’ u 2021., a odluku je donio Djed Božićnjak koji je posjetio sve sobe prilikom podjele studentskih darova, poručili su iz SC-a.