Pretraga

[FOTO] U koprivničkoj menzi se poslužuju i žohari!

A- A+

U menzi koja je organizirana u sklopu hotela Podravina u Koprivnici, studenti su u ponedjeljak imali što vidjeti. Osim uobičajenih objeda, na meniju se našao i neobični gost – ogromni žohar koji je trčkarao po hrani, namijenjenoj posluživanju. Fotografije možete vidjeti ispod ovog paragrafa.

Osim uobičajene hrane, koprivnički su studenti u ponedjeljak u menzi organiziranoj u sklopu hotela Podravina imali i neugodni posjet ogromnog žohara! Kako piše portal studenata Sveučilišta Sjever Pressedan, fotografije nemile scene im je poslao student, koji je svjedočio prizoru.

Izdvojeni članak

Priča o osnivanju javnog Sveučilišta Sjever pada u vodu

Isti izvor doznaje, ovo nije prvi put da su kukci pronađeni u hrani koja se poslužuje studentima u hotelu Podravina.

Prvi takav slučaj zabilježen je nekoliko mjeseci prije, kada su jednom studentu nametnika poslužili u salati.

Prema neslužbenim navodima, sanitarna inspekcija je već bila u koprivničkoj menzi te su i oni naišli na žohare.

Sami studenti su se u više navrata žalili na hranu i higijenu u studentskom restoranu u Koprivnici, no njihovi prigovori očito nisu urodili plodom.

Kako piše Pressedan, dosad se najviše studentskih prigovora odnosilo na lošu higijenu prostora, tanjura i ostalog pribora za jelo.

No problem je i manjak osoblja koje istovremeno radi i za hotelski restoran i za studetsku menzu, zbog čega se na hranu ponekad čeka i do sat i pol vremena.

Obzirom da je ovo jedina menza u Koprivnici, studenti nemaju drugog izbora te se moraju hraniti tamo.