Pretraga

Grad Osijek objavio privremenu bodovnu listu za dodjelu 20 stipendija studentima

A- A+

Grad Osijek zajedno s Osječko-baranjskom županijom dodijelit će za ovu akademsku godinu 20 stipendija od kojih četiri idu darovitim studentima, a 16 onima koji su se odlučili za deficitarna zanimanja. Tako su jučer na službenim stranicama objavili privremene bodovne liste za obje skupine, a dobitnici će se znati nakon što prođe žalbeni rok od osam dana te kada Osječko-baranjska županija donese svoju bodovnu listu.   

Grad Osijek je jučer na svojim stranicama objavio privremene bodovne liste za dodjelu stipendija studentima. Četiri su namijenjene darovitim studentima, a još 16 onima koji su upisali deficitarne studijske smjerove.

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za stipendiju grada Zagreba, provjerite možete li je dobiti

Kako stoji u kriterijima, ako dvoje ili više studenata ostvare podjednak broj bodova prednost ima onaj koji je ostvario bolji opći uspjeh u prethodnom obrazovanju.

Sudionici Natječaja koji nisu zadovoljni rezultatima se imaju pravo žaliti gradonačelniku Osijeka u roku od osam dana od dana objave bodovnih listi (dakle od 11. studenog).

Konačna bodovna lista sačinit će se nakon što Osječko-baranjska županija donese svoju bodovnu listu za studentske stipendije. Podnositelji zahtjeva koji se ne nalaze na bodovnoj listi za dodjelu stipendije, ne ispunjavaju uvjete iz Natječaja.

Privremene liste pogledajte ispod teksta.


Grad Osijek objavio privremenu bodovnu listu za dodjelu 20 stipendija studentima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap