Pretraga

Još jedan zagrebački fakultet ove će godine upise provoditi isključivo online putem

A- A+

Ispiti državne mature u ljetnom roku završeni su i maturanti još očekuju njihove rezultate. konačni će biti objavljeni 21. srpnja, a istoga dana u popodnevnim satima učenici će doznati jesu li upali na neki od željenih studija. No tu procedura ne staje. Nakon što ostvare pravo upisa na najviše postavljeni prioritet te dobiju upisni broj, moraju se i upisati na sam fakultet. S Pravnog fakulteta u Zagrebu javljaju kako će se upisi ove godine provoditi online putem.

indeks

Indeks studenata Sveučilišta u Zagrebu | foto: srednja.hr

Pravni fakultet u Zagrebu ovogodišnje će upise provoditi isključivo online putem, poručuju s fakulteta.

– Upisi studenata na sve studijske programe Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u ak. god. 2021/2022 – ljetni rok, obavljat će se isključivo online, nakon formiranja konačnih rang lista 21. srpnja 2021. Upisi će se provoditi online 22. i 23. srpnja 2021., stoji u obavijesti Pravnog.

Izdvojeni članak

Maturanti, provjerite do kada možete brisati i dodavati fakseve na popis te kada izlaze prve rang-liste

Dodatno naglašavaju kako će daljnji koraci upisa biti naknadno objavljeni na stranici fakulteta najkasnije do 14. srpnja, a svi maturanti koji imaju pitanja mogu se fakultetu obratiti putem maila [email protected]

Podsjetimo, istu odluku nedavno je donio i Filozofski fakultet u Zagrebu. Upisi na Filozofski, za maturante koji ostvare to pravo po završetku državne mature, odvijat će se putem online aplikacije. Proces će započeti u četvrtak 22. srpnja u 9.00 sati i trajat će do subote 24. srpnja, a više o tome možete čitati na poveznici.