Pretraga

Kad shvatiš da si na krivom faksu: ‘Toliko sam bio nesretan sa svojim životom, bio sam na dnu’

A- A+

Kako znaš da si ‘fulao’ faks? U našem podcastu Iggy Biznis iz 2 kitice ispričao kako je on shvatio da je vrijeme za promjenu kada je studirao na Pravnom fakultetu. Njegov kolega, Džoni Paranoja, koji je studirao na istom fakultetu, opisao je njegovo stanje kao kada u crtiću jednog lika prati jedan crni oblak iz  kojega pada kiša.

@srednja_hr Kako znaš da si fulao faks? U našem podcastu je @iggy_bizz ispričao kako je on shvatio da je vrijeme za promjenu. Cijeli podcast s @2kitice možete pronaći na našem YT kanu, preko linka u opisu profila! 👆 2 kitice nastupaju i na našoj brucošijadi 👉 ulaznice su u bio! #srednjahr #2kitice #podcast #brucosijadasrednjahr #brucosijada #faks #studiranje #studij #student #hrvatska #zagreb ♬ original sound – srednja_hr

Nije rijetkost da studenti odustanu od fakulteta kada shvate da to što su upisali jednostavno nije za njih. Neki tada upišu drugi fakultet, neki krenu raditi, a neki, poput Iggy Biznisa i Džonija Paranoje iz 2 kitice, krenu i u glazbene vode. Obojica su studirali na Pravnom fakultetu, a Iggy Biznis je u našem podcastu ispričao kada je shvatio da to nije ono što želi raditi do kraja života.

– To je bila već četvrta godina i bio sam baš na dnu. Razmišljao sam da idem kod psihologa na razgovor. Toliko sam bio nesretan sa svojim životom i toliko mi je to bilo dosadno i besmisleno jer sam znao da nigdje ne vodi. Od doma do knjižnice u kojoj sam učio je oko sedam do osam minuta pješke i taj tjedan je bilo promjenjivo vrijeme. I ja sam tada namjerno svaki dan išao bez kišobrana da vidim hoću li pokisnuti ili ne, da barem osjetim neki adrenalin, rekao je Iggy.

Izdvojeni članak

Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu: Donosimo imena izvođača

Išao je učiti i u Nacionalnu sveučilišni knjižnicu kada bi svaki put u pekari kupio drugi sendvič da mu se na pauzi od učenja bezbroj slova koja ga nisu zanimala, kaže, dogodi barem nešto zanimljivo. Nakon toga odlučio je da mora promijeniti faks i uspio je upisati montažu na Akademiji dramskih umjetnosti što ga je zanimalo od kada se počeo baviti snimanjem i montažom videa za YouTube.

Ako se i vi na svom faksu osjećate kao Iggy Biznis, dođite na našu brucošijadu 4. studenog gdje će nastupati upravo 2 kitice i možda vam upravo oni mogu dati savjet kako se nositi s tom situacijom.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.