Pretraga

Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu: Donosimo imena izvođača

A- A+

Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu! Ovim tulumom želimo s našim mladim čitateljima proslaviti 11. rođendan, ali i uvesti ih na najbolji način u novu akademsku godinu. Brucošijada srednja.hr će se održati 4. studenog u Boogaloo Zagreb, a na dva floora vam donosimo koncerte 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače i Neki to vole vruće te Trash party!

Brucošijada srednja.hr održat će se 4. studenog u Boogaloo Zagreb!

Brucošijada, kako smo objasnili u našoj Brucoškoj abecedi, tulum je ili koncert studenata koji se održava početkom akademske godine. Obično ih organiziraju studenti viših godina kao party dobrodošlice novim kolegama brucošima.

Ove godine, po prvi puta, i portal srednja.hr organizira svoju brucošijadu! Ovim tulumom želimo proslaviti 11. rođendan portala srednja.hr s našom mladom publikom, ali i uvesti novu generaciju brucoša u akademsku godinu. Kako to obično biva i na drugim brucošijadama, i stariji studenti su pozvani!

Izvođači koji će nastupiti 4.11. u Boogaloou

U kreiranju lineupa za brucošijadu za pomoć smo zamolili maturante generacije 2021./2022., odnosno ovogodišnje brucoše, tako što smo postavili anketu u maturantsku Facebook grupu.

Brucošijada će se odvijati na dva floora, na glavnom će biti koncerti izvođača 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače i Neki to vole vruće te će u pauzama i nakon koncerta glazbu puštati DJ Indy; na drugom flooru će biti Trash party pod vodstvom DJ Kiki B. i DJ Sin.

Ulaznice su u prodaji, a možete ih nabaviti po cijeni od 70 kuna / 9,29€. Na dan koncerta, ako ostane još ulaznica, moći će se kupiti na ulazu po cijeni od 90 kuna / 11,95€. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Core Event, ali i na fizičkim lokacijama: u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18, Rockmarku u Ulici Hrvatske bratske zajednice 4 te u Drito baru na Horvaćanskoj cesti 23a.

Nabavite ulaznice što prije, mogle bi brzo nestati! Vidimo se 4.11. u Boogaloou!

Facebook event možete pronaći na ovoj poveznici.


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.