Pretraga

Kao od majke rođeni: Akademija traži studente koji će pozirati za akt, satnica uopće nije loša

A- A+

Ako ste ikada sanjali o trenucima slave na umjetničkom platnu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci ima posao za vas. Bez obzira na to jeste li spremni skinuti se ‘do kraja’ ili želite poraditi na vlastitoj hrabrosti, ovaj neobičan poziv za poziranje crtačima aktova, gdje je redovitost jedini zahtjev, a nudi se i primamljiv honorar koji obećava dobar način za zaradu.

Akademija primijenjenih umjetnosti Rijeka objavila je putem oglasnika Studentskog centra Rijeka vrlo zanimljiv oglas. Naime, traže studente ili studentice koji su voljni pozirati crtačima aktova. Iako ovaj oglas zahtjeva golotinju, nije precizirano treba li se skinuti do kraja ili će neki komadić tkanine ipak prekrivati ‘strateške dijelove’.

Izdvojeni članak
20221018_110359

‘Kakva umjetnost’: Student gradivo iz Kaznenog prava urezao u kemijske olovke

Honorar koji Akademija nudi mogao bi promijeniti mišljenje i onim sramežljivima jer  satnica od 6,50 eura nudi primamljivu mogućnost i za prekovremeno poziranje. Mjesto rada nalazi se na adresu APURI, u ulici Slavka Krautzeka 83 u Rijeci, a vremensko razdoblje je prosječno četiri sada dnevno od veljače do lipnja 2024. godine.

Od studenata ne traže nikakve posebne kompetencije, nužna je jedino ‘redovitost radi normalnog odvijanja nastave’. Pozivaju sve koji nemaju problem s golotinjom ‘kao od majke rođeni’ da im se jave na broj telefona 091/4000-633.