Pretraga

Maturanti, pažnja! Provjerite kako si možete osigurati mjesto na studiju i prije mature

A- A+

Nalaziš se u jeku priprema za državnu maturu i učenja za posljednje testove u srednjoškolskim klupama? Treba ti malo odmora jer si i nedavne proljetne praznike proveo učeći i razmišljajući o tome što te čeka najesen? Donosimo ti program Praznika na kojima imaš šansu stvoriti svoju budućnost.

Praznici na Bernaysu

Praznici na Bernaysu su već tradicionalan događaj za sve maturante i studente preddiplomskih studija, koji se ove godine održavaju virtualno u subotu, 15. svibnja | Foto: Bernays

Da, dobro si čuo. Zabavan i edukativan program Praznika na Bernaysu uvest će te u svijet dinamičnih i vrlo traženih profesija na tržištu rada, a pritom možeš osvojiti jednogodišnju školarinu za studij na Edward Bernays University Collegeu. Vjerujemo kako ti je i sam uvod dovoljan kako bi donio odluku o prijavi, a što možeš učiniti odmah na poveznici!

Što su Praznici na Bernaysu?

O projektu Praznici na Bernaysu koji su već tradicionalan događaj za sve maturante i studente preddiplomskih studija, koji se i ove godine održavaju virtualno u subotu, 15. svibnja. Na Praznicima te čeka zanimljiv i atraktivan line up, dvije zone online predavanja i dva specijalna izdanja kviza. Novo izdanje Praznika na Bernaysu donosi zanimljiva predavanja o digitalnoj (r)evoluciji u event industriji, kreativnim industrijama i novim generacijama, kreiranju doživljaja u turizmu te povezanosti društvenih mreža i destinacija.

Praznici na Bernaysu okupit će i zanimljive goste – od Bernaysovih alumnija i predavača, vlasnika agencija i direktora Entera Zagreb, do travel influencera, radijskih DJ-eva i televizijskih voditelja te mnogih drugih, a u pauzama od programa čeka te i mix hitova Enter Peglaone.

Osvoji školarinu za studij i postani direktor radija na jedan dan

Ovogodišnji Praznici na Bernaysu odvijaju se uz podršku partnera amm global instituta, Entera Zagreb te Terma Sveti Martin. Kao i do sada, u okviru programa imaš mogućnost sakupljati bodove i na taj način zaslužiti vrijedne nagrade. Glavne nagrade su dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija te dva puta po 30% popusta na jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija.

Dvoje najboljih sudionika, koji osvoje jednogodišnju školarinu, čekaju i nagrade partnera. Pobjednici Praznika na Bernaysu imaju mogućnost na jedan dan postati direktor ili direktorica Enter Zagreb i upravljati najboljim hitovima, odnosno provesti dva noćenja u Termama Sveti Martin, u dvoje. Za sve ostale sudionike Praznika osigurano je 2.500 kuna popusta za jednogodišnju školarinu za studij po izboru.

Otvorene prijave

Prijave za sudjelovanje u programu otvorene su do 13. svibnja. Sve što je potrebno je ispuniti kratki obrazac na poveznici. Ne čekaj dugo, prijavi se i osvoji školarinu! Više informacija o Praznicima na Bernaysu te studijskim programima komunikacija i turizma, provjeri na bernays.hr.