Pretraga

Na velikom sveučilištu i ove godine održava se Advent: Maturantima će se predstaviti svi faksevi

A- A+

Nakon nedavno završene Smotre Sveučilišta u Zagrebu, učenici i maturanti mogli su doznati što im se nudi na pojedinim studijima, a sada tu istu priliku imaju oni koji razmišljaju o studiju u Splitu. U sklopu Adventa na Kampusu, već se tradicionalno organizira druga po redu Smotra Sveučilišta u Splitu koja će trajati čak pet dana.

Advent na Kampusu 2022. godine Sveučilišta u Splitu

Advent na Kampusu 2022. godine | izvor: Sveučilište u Splitu

Smotra Sveučilišta u Splitu ponovno će se održati unutar Adventa na Kampusu od 4. do 8. prosinca. Svečano otvorenje planirano je u ponedjeljak, 4. prosinca, u 11 sati u auli PMF-a. Tijekom tog dana do 16 sati, posjetitelji mogu posjetiti štandove fakulteta i dobiti informacije o uvjetima upisa, studijskim programima te prikupiti promo materijale.

Od utorka do petka, fakulteti će se predstavljati pojedinačno u poslijepodnevnim satima. Nakon informiranja, posjetitelji se mogu zabaviti uz bogat program koji je pripremio Studentski centar, uključujući kvizove i koncerte.

Izdvojeni članak

Studenti otkrili kako izgleda život u domu na splitskom Kampusu: Ovo su prednosti i mane

Ova prilika pruža sveobuhvatan uvid u uvjete upisa, studijske programe te iskustva studenata s predavanja, ispita, života u studentskom domu i prehrane. Također, posjetitelji će dobiti informacije o putovanjima, sportskim i kulturnim aktivnostima te kako se najbolje opustiti na kampusu.

Studenti će iz prve ruke kazati svoja iskustva s predavanja i polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u menzama. Također, u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, posjetitelje će uz glazbu Radio Kampusa dočekati i fine delicije te tople napitke iz Studentskog centra.