Pretraga

Najboljim studentima sportašima dodijeljena posebna priznanja, ovo su dobitnici

A- A+

Na svečanoj godišnjoj dodjeli nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza – UniSport Stars najbolji studenti i studentice primili su priznanja najbolje rezultate u akademskoj godini 2021./2022. Osim pojedinačnih priznanja, odlikovani su i najbolji kolektivi u ženskoj i muškoj konkurenciji, a tko je sve dobio priznanja pogledajte u tekstu ispod.

Odlikovani najbolji pojedinci i kolektivi Hrvatskog akademskog sportskog saveza

Odlikovani najbolji pojedinci i kolektivi Hrvatskog akademskog sportskog saveza | Foto: UniSport Hrvatska

Na ovogodišnjoj svečanosti UniSport Stars najbolji studenti i studentice Hrvatskog akademskog sportskog saveza primili su posebna priznanja za svoja postignuća. Na svečanosti su prisustvovali i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, kao i rektor Sveučilišta u Zagrebu, Stjepan Lakušić.

– Veseli da je studentski sport iz godine u godinu sve brojniji, kao i da su osvojene medalje i postignuća jedan dodatan dio mozaika studentskih sportskih života. Čestitam još jednom svim nominiranim studentima, laureatima i želim im sreću da uz odlične rezultate na sportskim borilištima, iste ostvare i u studentskim klupama, istaknuo je Haris Pavletić, predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Izdvojeni članak

Završili Unisport Finalsi u Rovinju: Provjerite koje je sveučilište odnijelo najviše medalja

Sveučilište u Rijeci na svojim se službenim stranicama pohvalilo uspjesima svojih nagrađenih profesora i nagrađenog studenta Alberta Siroticha koji je proglašen najboljim sportašem u kategoriji pojedinca sportaša te je primio posebnu nagradu u muškoj kategoriji za sportaše s invaliditetom.

– Svojim je marljivim radom, odlučnošću i ustrajnošću, ali i sposobnošću svladavanja fizičkih i psihičkih izazova te pozitivnim stavom Albert postao primjer uravnoteženog akademskog života i aktivne sportske karijere, poručili su sa Sveučilišta u Rijeci, a ostale studente dobitnike možete pogledati u galeriji ispod.