Pretraga

Nakon datuma FER-ove, objavljen i termin održavanja Sveučilišne brucošijade 2019.

A- A+

Sezona brucošijada polako se zahuktava. Prva je najavljena za ovu godinu Brucošijada FER-a, koja se održava 9. studenog, a sada je objavljen i datum održavanja zagrebačke Sveučilišne brucošijade.

Foto: Pixabay

Ovogodišnja Sveučilišna brucošijada u Zagrebu bit će šesta po redu, a održava se sljedećeg mjeseca, točnije 26. listopada. Mjesto radnje je Studentski centar u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Objavljena prva imena izvođača ovogodišnje Brucošijade FER-a: Krenula prodaja ulaznica

– Kažu da (akademska) godina cijela bude onakva kakav je bio njen početak – najbolje ju je onda započeti dobrom zabavom. Iz tog razloga Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zborovima Učiteljskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Medicinskog fakulteta organizira 6. izdanje Sveučilišne brucošijade u Studentskom centru. Tulum za vas koji ćete prvi put sjesti u studentske klupe, ali i za one koji će to ponovno učiniti zakazan je za 26. listopada! Budite uz nas jer uskoro otkrivamo koji će vam izvođači pripremiti vrelu dobrodošlicu, a saznat ćete ponešto i o iznenađenjima koje pripremamo, poručuju organizatori.

Najnovije informacije o ovom događaju možete pratiti putem Facebooka na ovoj poveznici.

Podsjetimo, još u ponedjeljak su objavljena prva imena izvođača koji će nastupiti na jednoj od najposjećenijih, Brucošijadi FER-a. Koji su to te kada i kako nabaviti ulaznice za 38. izdanje ovog popularnog događaja, provjerite na poveznici.