Pretraga

Nestao student Hrvatskih studija, zadnji put viđen ispred faksa i otad mu se gubi svaki trag

A- A+

Nikola Michael Sušec, 20-godišnji student Fakulteta hrvatskih studija, zadnji je put viđen u srijedu ispred zgrade faksa. Nakon toga, po navodima studenata, uputio se u menzu Studentskog doma na Lašćini, no ne zna se je li tamo stigao. Gubi mu se svaki trag. Fakultet, kolege i prijatelji pozivaju sve koji neku informaciju o studentu da se jave na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

nikola michael sušec, nestali student hrvatskih studija

Nikola Michael Sušec, nestali student Fakulteta hrvatskih studija
Foto: nestali.hr | srednja.hr

Nestao je student Fakulteta hrvatskih studija, 20-godišnji Nikola Michael Sušec. Zadnji put viđen je u srijedu, 16. ožujka, nešto iza 18 sati, ispred zgrade faksa na Kampusu Borongaj. Tu mu se gubi svaki trag. U grupi Studentskog doma Lašćina na društvenim mrežama dijeli se informacija da se Nikola s faksa zaputio upravo u domsku menzu, no ne zna se je li tamo stigao. U trenutku nestanka nosio je crnu vestu, šarenu košulju i crne tenisice.

– Molim vas javite ako ga je tko vidio! Svaka informacija je dobrodošla! Dečko je inače društven i otvoren i prepoznatljiv je po američkom naglasku, pišu studenti na društvenim mrežama.

Fakultet hrvatskih studija, kao i studentski predstavnici na tom faksu, na društvenim su mrežama podijelili apel svima koji nešto znaju o nestalom studentu da se jave na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Kako stoji u evidenciji nestalih osoba, Nikola je rođen je u okrugu Lane, u saveznoj državi Oregon u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD). Početkom ove akademske godine preselio se u Hrvatsku kako bi studirao na Fakultetu hrvatskih studija, gdje je upisao Kroatologiju. Otkad je u Hrvatskoj, ima prijavljeno prebivalište u Vinogradskoj ulici u gradiću Sveti Ivan Zelina, nedaleko Zagreba.