Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Splitu u 2019./2020.

A- A+

Studentski centar Split objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskim i učeničkim domovima odnosno pravo na subvenciju. Među studetnima viših godina bilo je prijavljeno 1.286 kandidata, a nijedno od tri navedene pogodnosti nije ostvarilo ukupno 415 studenata. U konkurenciji brucoša, prijavilo se 561 budući student, a smještaj ili subvenciju, nije dobilo njih 181.

izvor fotografije: Studentski centar Split

Izdvojeni članak

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2019./2020.

No, kako je riječ o privremenim rezultatima, za njih gotovo 600 ima još uvijek nade. Naime, od danas (od objave privremenih rezultata) traje rok za žalbe na rezultate Natječaja. One se šalju preporučenom poštom, na adresu „Studentski centar Split“, adresa: Cvite Fiskovića 3, Split 21 000, s naznakom -Komisiji za žalbe-. Kako naglašavaju iz SC-a Split na svojim stranicama, žalbe se šalju u roku od 8 dana nakon objave Privremenih rezultata, počevši sa rokom od idućeg dana nakon objave Privremenih rezultata, a žalba se može donijeti i osobno na Protokol Studentskog centra Split na adresu Cvite Fiskovića 3!

Konačni rezultati će poput privremenih biti objavljeni na web stranici Studentskog centra Split, nakon  odrađenih žalbi. Iz SC-a odmah naglašavaju da je moguće i spuštanje bodovne granice za smještaj, ali da će se ono dogoditi nakon rokova useljenja studenata u studentske domove.

Kako smo već naglasili i ove godine studenti koji ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu Bruno Bušić, to ostvareno pravo neće moći koristiti jer se dom obnavlja. Umjesto stanovanja primat će subvenciju u mjesečnom iznosu od 600 kuna.

Pogledajte popis prijavljenih studenata na natječaj za smještaj u studentske domove u Splitu, s podacima tko je ostvario pravo na svoje mjesto u domu (ili subvenciju) te tko nije.

*napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [431.29 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [326.61 KB]