Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2019./2020.

A- A+

Rano jutros objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu. Svoje pravo na smještaj je ostvarilo 6.580 studenata, dok je njih 3.046 ostalo ispod bodne granice 1.365, što je dakle broj bodova posljednjeg koji je ostvario pravo na mjesto u domu. Rang listu studenata koji su ostvarili pravo na smještaj odnosno nisu, možete pogledati na dnu vijesti.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Prigovori na rezultate upućuju se Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana po objavi rezultata, isključivo preporučenom poštom, preporučeno na adresu:

Studentski centar u Zagrebu
Povjerenstvo za prigovor
Savska cesta 25
10 000 Zagreb

Za useljenje obvezna potvrda o liječničkom pregledu

Izdvojeni članak

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Rijeci u 2019./2020.

Detaljno bodovanje molbe studenti mogu vidjeti putem svojih osobnih web profila (ovdje) pristupajući sa svojim AAI elektroničkim identitetom, tj. na adresi https://natjecaj.sczg.hr/student/

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Rezervacije

Studentski centar Zagreb, slijedom rezultata Natječaja za ostvarivanje prava na smještaj, omogućuje studentima rezervaciju sobe ON-LINE putem.

Rezervacija sobe omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja, odabir položaja sobe, a isto tako skraćuje rok postupka useljenja u dom.

Studenti nisu obavezni rezervirati mjesto ON-LINE putem jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 10. listopada 2019. useljenjem u slobodne ne rezervirane sobe.

Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2019., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. Studenti mogu putem svojih web profila pokriti trošak stanarine te useliti do 10. listopada na rezervirano mjesto u domu. Plaćanje rezervacije smještaja biti će omogućeno od 28.8.2019. od 8h do 10.9.2019. do 12 sati. Upute za plaćanje stanarine možete pronaći ovdje.

TERMINI REZERVACIJA

A/ REZERVACIJE „STARIH SOBA“*

* odnosi se na sobe u kojima su studenti boravili prethodne akademske godine (2018./2019.), tj. oni koji su u njima bili useljeni do 15.05.2019.

19.8. (8:00 h)     –        21.8. (8:00 h)

B/ OSTALE REZERVACIJE „ NOVE SOBE“

21.8. (12:00 h)   –        26.8. (8:00 h)

U navedene sobe moguće je useliti od 1. rujna 2019. Za ranije useljenje u studentski dom, potrebno je kontaktirati upravu studentskog doma gdje je student ostvario pravo na smještaj.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.33 MB]