Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Rijeci u 2019./2020.

A- A+

Studentski centar u Rijeci objavio je ovoga petka privremene rezultate natječaja za smještaj u tamošnjim studentskim domovima. Pravo na smještaj u nekom od studentskih domova ili u Učeničkom domu Lovran ostvarila su 1.303 studenta.

Foto: Studentski centar Rijeka

Prema privremenim rezultatima SC-a u Rijeci, pravo na smještaj u tamošnjim studentskim i učeničkom domu ostvarila su 1.303 studenta, dok su u natječaju sudjelovala ukupno 1.873 studenta. Popis dobitnika nalazi se pri dnu članka. Petero studenata predalo je natječajnu dokumentaciju, no nisu ispunili inače obaveznu e-molbu.

Izdvojeni članak
studentski dom IGK Osijek

Mjesta još ostalo: Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima SC-a Osijek


Svi sudionici natječaja sada imaju pravo podnijeti prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka, a rok za obavljanje te radnje je osam dana od dana objavljivanja privremene rang liste.

Prigovori se dostavljaju isključivo preporučenom poštom na adresu: Studentski centar Rijeka, ‘Povjerenstvo za rješavanje prigovora’, Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka, s naznakom ‘Prigovor na rezultate natječaja’.

– Rok za podnošenje prigovora nije produljenje natječajnog roka niti mogućnost za naknadno dopunjavanje natječajne dokumentacije. Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmatra prigovore zaprimljene u roku te najkasnije u roku od petnaest dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora donosi odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata i utvrđuje konačnu rang-listu. Odluka o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata bit će dostavljena poštom na adresu navedenu u prigovoru, napominju iz SC-a Rijeka.

*napomena: ako vam rang-lista studenata koji su sudjelovali u natječaju nije vidljiva, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [540.56 KB]