Pretraga

Oglasio se Studentski centar: 12 soba kompletno oštećeno

A- A+

Studentki centar oglasio se priopćenjem u kojem su istaknuli kako niti jedan student nije teže ozlijeđen. Prema našim informacijama dvoje studenata se nalazi u bolnici, jedan zbog toga što se nagutao dima, a drugi zbog ozljede ruke. Istaknuli su kako je 12 soba kompletno oštećeno. Policija u ovom trenutku studente uz pratnju odvodi do soba kako bi mogli pokupiti svoje stvari. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Izdvojeni članak

[Prijelomna vijest] Požar u studentskom domu Cvjetno naselje

Poštovani studenti, roditelji, kolege i prijatelji studenata, akademska i šira javnosti, ovim vam putem želimo obavijestiti o svim bitnim informacijama vezanim za požar koji se dogodio danas u 4. paviljonu Studentskog naselja „Cvjetno naselje“.

U POŽARU NIJE TEŽE OZLIJEĐEN NIJEDAN STUDENT! Ukupno je kompletno oštećeno 12 soba.

Sudeći po izjavama nadležnih tijela (Ministarstva unutarnjih poslova i pripadnika vatrogasnih postrojbi grada Zagreba) požar je krenuo u čajnoj kuhinji na drugom katu 4. paviljona.

Trenutno je u procesu procjena stanja četvrtog paviljona i nakon očevida stručnjaka znat ćemo mogu li se studenti vratiti u svoje sobe. U slučaju da to ne bude moguće, u suradnji sa studentskim predstavnicima, Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar će studentima osigurati adekvatan smještaj. Svi studenti su u procesu rješavanja smještaja. Molimo sve studente kojima su sobe zahvaćene požarom, a potreban im je smještaj, da se jave u upravu Studentskog naselja „Cvjetno naselje“ ili na broj telefona 091/4593-516, 091/4593-577 ili 091/4593-518.

Studenti koji trebaju skupiti stvari, ulaz im je omogućen u studentske sobe uz policijsku pratnju.
Ostali paviljoni Studentskog naselja Cvjetno naselje i ostali kapaciteti naselja funkcioniraju normalno!

Fotogaleriju požara možete vidjeti ovdje.

Novosti iz minute u minutu pratite ovdje.

Ekskluzivni video nekoliko minuta nakon početka požara pogledajte ovdje.