Pretraga

Olakšajte si studij, ali i studentski život uz pomoć računalnih usluga ‘Srca’

A- A+

Već sedam godina Sveučilišni računski centar (Srce) organizira akciju ‘Srce za brucoše’, kojom studente prve godine studija, upoznaje s uslugama dostupnim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Neke od tih usluga neophodne su vam za studij, dok druge uvelike pojednostavljuju svakodnevni studentski život. Tijekom akcije, djelatnici Srca već su obišli PBF te Medicinski fakultet, a u nastavku će i druge sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na kojima će održati kratka predavanja, obično na uvodnom satu za brucoše, u okviru kojih će dakle upoznati nove studente s uslugama Srca.

Najtraženije usluge za studente na Srcu/ screenshot www.srce.unizg.hr

Sveučilišni računski centari i sedmu godinu organizira akciju ‘Srce za brucoše’, kojom studente prve godine studija upoznaju sa svojim uslugama, dostupnim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Pratite detaljne upute i neće vam biti problem instalirati domski internet

Tijekom akcije djelatnici Srca već su održali predavanja na PBF-u te Medicinskom fakultetu, a u tijeku je obilazak ostalih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu te upoznavanje studenata s uslugama od kojih su neke neophodne za studij, a druge kudikamo mogu olakšati studentski život.

– Akciju ‘Srce za brucoše’ provodimo uz suradnju uprava fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu, a na početku ove akademske godine već smo održali prvo predstavljanje Srca na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U tijeku je obilazak i ostalih sastavnica na kojima ćemo gotovo 12.000 studenata upoznati sa Srcem i uslugama Srca. Akcija traje cijeli mjesec, a najviše predavanja održava se u sljedećih nekoliko dana, stoji u priopćenju medijima koje su poslali iz Srca.

U gomili obavijesti, poruka i informacija, važne stvari se lako zaborave pa su u Sveučilišnom računskom centru za sve studente napravili označivač stranica (bookmark) koji dijele na predavanjima, a veseo je i zabavan podsjetnik na kojemu mogu pronaći više informacija o Srcu.

Web stranica Srca namijenjena je prvenstveno studentima pa uz ostalo na njoj možete provjeriti i više informacija o akciji ‘Srce za brucoše’ kao i dodatne informacije o uslugama koje su tema spomenutih predavanja.