Pretraga

Omiljeni desert iz menze CaoCao u razgovoru nam otkriva zašto ga studenti vole

A- A+

Svatko tko je nekoliko puta zavirio u neku od SC-ovih menzi u Zagrebu, morao se susresti s desertom CaoCao. Mnogima od njih, ali i brojnim drugim ljubiteljima koji nisu kročili u navedene studentske restorane, CaoCao je bio drag suputnik kroz školske dane. Naime, ova je slastica odrastala s brojnim naraštajima, budući da postoji još od davne 1974. godine.

Da je CaoCao obilježio djetinjstvo i/ili mladost mnoštvu sladokusaca, svjedoči i podatak da spomenuti desert na Facebooku ima fan stranicu s više od 60 tisuća sljedbenika. Uz to treba reći kako je u 42. godine postojanja, proizvedeno više od 120 milijuna najpopularnijeg proizvoda Klarine pekarske radionice.

Kako je dobio ime, otkuda tolika ljubav između mladeži i njega, kao i koja je tajna njegove dugovječnosti, otkrio nam je sam CaoCao. 

Izdvojeni članak

Čarobnjak sa Save: Uspjelo mu što nikome do sada nije

U čemu je tajna tvoje dugovječnosti? Zašto te već generacije mladih obožavaju?

Tajna moje dugovječnosti je svakako u zdravoj prehrani i tjelovježbi! (smijeh) A valjda ima nešto i u neodoljivoj kombinaciji okusa i samoj kvaliteti.
Moram pohvaliti i vrijedne i marljive ljude koji me godinama slažu, najbolji su i ne bih ih mijenjao.
Uz sve to mislim da mi je ime baš nekako zvučno i privlačno. Zar ne?

Imaš puno prijatelja. Jesu li brojniji oni nešto starije dobi, pošto sam primijetio da ti je pristup na fan grupi dosta nostalgičan?

Jesam li nostalgičar? Jesam i nisam. Svako vrijeme nosi svoje lijepe i još ljepše trenutke. Kad me pitaš o mojoj Facebook stranici koja ima preko 60 tisuća fanova onda ti mogu kazati da sam kroz komunikaciju primjetio da su moji fanovi u biti nostalgični pa sam prema tome i objavljivao sadržaj. To me dovelo do puno divnih novih i starih prijateljstava i tako velike i aktivne zajednice.

Izdvojeni članak

Otkrivamo misterij ‘Majburgera’ iz menze na zagrebačkoj Ekonomiji

Kako si dobio ovo simpatično ime CaoCao?

Kada su me vrijedne ruke u ZP Klara napravile, toliko su bili oduševljeni okusom da su me pokušali usporediti na sljedeći način.. On je toliko dobar kao.. toliko ukusan kao.. ma one je više kao.. i onda je netko ispalio: ma on je CaoCao! (smijeh)
U biti ovo gore napisano nije točno, točno je da sam si sam nadjenuo ime! (smijeh)

Koliko si do sada braće i sestara dobio? Znam da imaš brojnu obitelj.

Svakom minutom sve nas je više. Napravljen sam u više od 120 milijuna primjeraka i mislim da mi tu nema ravnog.
Baš sam ponosan na svu moju braću i sestre.

Želiš li na kraju poslati poruku za sve svoje srednjoškolce i studente?

Poruka za sve moje srednjoškolce i studente. Volim vas i vidimo se u kantini!

Vaš CaoCao – kolač za sve generacije.