Pretraga

Otvoreni novi natječaji za studentske stipendije u Zagrebu od 3.800 kuna, provjerite koji su uvjeti

A- A+

Nakon što je krajem rujna Grad Zagreb objavio natječaj za stipendije za učenike i studente prve godine studija, sada je izašao i onaj za studente viših godina. Ukupno se dijeli 288 stipendija kroz pet kategorija, od čega najviše za izvrsnost.

novac kune

Foto: srednja.hr

Potkraj rujna u Zagrebu je raspisan natječaj za 695 stipendija učenicima i studentima prve godine studija. Danas je otvoren i onaj za studente druge ili viših godina. Zagrebačkim studentima na višim godinama studija dodjeljuje se ukupno 288 stipendija u iznosu od 3.800 kuna mjesečno i to u pet kategorija: za deficitarna zanimanja (60 stipendija), za socio-ekonomski status (60 stipendija), za izvrsnost (120 stipendija), studentima s invaliditetom (36 stipendija) te studentima pripadnicima romske nacionalne manjine (12 stipendija).

Rok prijave na natječaje u svim kategorijama je do 16. studenog. Uvjeti za stipendije u svim kategorijama nisu isti, a koje trebate zadovoljiti možete vidjeti u natječajima ispod, dok se prijavni obrasci nalaze ovdje. Napomena, ako vam dokumenti nisu vidljivi, osvježite stranicu.

Stipendije za deficitarna zanimanja

Stipendije temeljem socio-ekonomskog statusa

Stipendije za izvrsnost

Stipendije za studente s invaliditetom

Stipendije za studente pripadnike romske manjine