Pretraga

Ovo se ne viđa svaki dan: Mladenka i mladoženja imali su svadbu u – studentskoj menzi

A- A+

U studentskom Restoranu Kampus u Splitu održala se malo drugačija i svečanija gozba. I dok u njihovoj menzi Studentski centar organizira razne večere za Valentinovo, Božić i druge prigode, nedavno se ondje održala i prava svadba.

Zamislite da svojim prijateljima i obitelji kažete da ćete svadbu imati u studentskoj menzi. Isprva bi vas gledali čudno, mislili bi da se šalite, a to su vjerojatno mislili i bližnji mladenke i mladoženje koji su nedavno proslavili svoju svadbu u Restoranu Kampus.

– Od ovakvih momenata i mi dobijemo leptiriće u trbuhu. Svaka mladenka zaslužuje dan iz snova uz svog princa na bijelom konju, a vaša svadbena destinacija može biti upravo restoran Kampus, jer smo mi tu da ispunjavamo vaše želje, napisali su na Facebooku iz studentskog restorana u Splitu.

I dok pomisao na svadbu u menzi isprva ne zvuči toliko bajkovito, prostor u Restorana Kampus često se organiziraju i razne večere za studente za Valentinovo i Božić, ali i maturalne večere. Inače, restoran se prostire na 1.500 četvornih metara i ima oko 400 sjedećih mjesta.