Pretraga

Partijaneri u transu: Čak dva dana trajat će brucošijada u jednom studentskom gradu

A- A+

Nova akademska godina započela je jučer, a sezona brucošijada polako se zahuktava. Svoju čuvenu, 38. po redu brucošijadu, već je najavio zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, a poznat je i datum održavanja Sveučilišne brucošijade u Zagrebu. Ovih dana najavljena je dvodnevna brucošijada na Sveučilištu u Splitu.

Sveučilišna brucošijada u Splitu 2017.|foto: Facebook; Studentski zbor Sveučilišta ST

– Uvjerili smo se prijašnjih godina kako samo jedan dan najvećeg partyja u godini, nije dovoljan. Stoga, ove smo godine pripremili dva dana glazbe, plesa, zabave i najboljih uspomena. U petak, 25. listopada, vas očekuje Domenica, te će se iz aviona vidjeti da će večer biti prepuna hitova uz koje ćete se zabaviti do jutarnjih sati. U subotu, 26. listopada, samo za taj osjećaj će se pobrinuti Hladno pivo i pokazati vam zašto su jedni od najvećih rock bendova. Pripremite se za novu razinu zabave, a mi ćemo se pobrinuti da vas uskoro razveselimo s novim vijestima za #kampusparty, poručuju organizatori Sveučilišne brucošijade u Splitu, Studentski zbor i Studentski centar.

Izdvojeni članak

Objavljena prva imena izvođača ovogodišnje Brucošijade FER-a: Krenula prodaja ulaznica

Lokacija održavanja dvodnevne splitske brucošijade je menza u  Studentskom domu na Kampusu, a najnovije informacije o događaju možete pratiti putem Facebook eventa ovdje.

Podsjetimo, osim ove već je najavljena Sveučilišna brucošijada u Zagrebu, koja će se održati također 26. listopada, a prema posljednjim informacijama jedan od izvođača je TBF.

Jedna od najposjećenijih, Brucošijada FER-a najavljena je za 9. studenog, a za sada je poznato kako se u 16 izvođača koji će nastupiti nalaze Brkovi, Zoster, Sajsi MC, Full Ferry, Trophy Jump i Terminator.