Pretraga

Predsjednica se žali da je studiranje na FPZG-u utjecalo na njeno zdravlje

A- A+

Izgleda da doktorski studij na Fakultetu političkih znanosti teško pada predsjednici Hrvatske. Naime, Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas za medije kako već dulje vrijeme trpi prilično jake bolove u ramenu i ruci jer se radi o hermiji diska, što će nastojati riješiti konzervativnom terapijom, odnosno “malo se odmoriti i usporiti”.

foto: Pixabay.com

I to ne bi bilo nimalo čudno da predsjednica svoju izjavu nije upotpunila, osvrtom na ‘teške studentske dane’, u koje se ponovno upustila na Fakultetu političkih znanosti, nakon što je zasjela na hrvatski tron.

Izdvojeni članak

Studentica Kolinda Grabar-Kitarović odslušala prvo predavanje na FPZG-u

Naime, predsjednica je tako o svom zdravstvenom stanju govorila novinarima u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU), gdje je nazočila predstavljanju nove tehnologije i robota, te svečanoj dodjeli nagrada Croatian Makers lige. 

Podsjetila je kako imala hermiju i u lumbalnom dijelu (donjem dijelu kralježnice), od koje se već oporavila. Tom njenom stanju, barem prema njenim riječima odmoglo je i pohađanje predavanja. 

– Dosad mi je bilo najteže sjedenje na Fakultetu političkih znanosti na predavanjima navečer, u onim drvenim stolicama, rekla je predsjednica na kraju, prenosi N1.