Prijavite se na Natječaj za studentska programe u 2016. godini

U tijeku su prijave za Natječaj za studentska programe u 2016. godini. Natječaj je otvoren od 1. do 15. travnja 2016. godine, odnosno do 13., 14., i 15. travnja, ovisno o području kojem pripada program. Prijaviti se možete za sufinanciranje programa u kategorijama kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni programi i športske aktivnosti.

srednja.hr

Za sufinanciranje studentskih programa u kategorijama kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni programi i športske aktivnosti, možete se prijaviti od 1. do 15. travnja 2016. godine, odnosno do 13., 14., i 15. travnja, ovisno o području kojem pripada program.

Objavljeni rezultati natječaja državne stipendije za 2016. godinu!

Na Natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, pojedinci ili grupe studenata, studentske udruge i organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta kao i studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. 

Glavni kriteriji koji se uzimaju u obzir prilikom ocjene programa su izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, dugoročnost i tradicija. Sam se proces vrednovanja prijedloga programa temelji na načelima kvalitete, transparentnosti, jednakosti tretmana, nepristranosti, efikasnosti i brzine. 

Kategorije za koje se mogu prijaviti studentski programi su: 

1. Kulturna zbivanja 

2. Međunarodna suradnja – organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta
ili studentska mobilnost i razmjena 

3. Studentski mediji 

4. Stručni programi – tribine i predavanja, Stručni susreti studenata, znanstveno-stručni radovi 

5. Športske aktivnosti
– organizacija sportskih susreta, posjet sportskim susretima. 

Financijska pomoć ne dodjeljuje se programima udruga koje nisu registrirane u Upisniku studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu, programima strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Hrvatskoj, programima koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na dragovoljnom radu. 

Na sufinanciranje programa poput brucošijada, odlazaka na stručne prakse i sportske događaje u okviru nastave te nabava opreme i pomagala također nemojte računati. Detalje natječaja proučite ovdje

Odgovori