Pretraga

Prilika za brucoše: U velikom studentskom gradu potpuno besplatno možete učiti talijanski

A- A+

Od 20. do 29. rujna, Odsjek za talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci organizira intenzivni tečaj talijanskog jezika za početnike. Tečaj je namijenjen brucošima koji do sada nisu imali priliku učiti talijanski ili ga se pak žele prisjetiti prije početka akademske godine.

Foto: Unsplash

Odsjek za talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci, organizira intenzivni tečaj talijanskoga jezika za početnike, namijenjen brucošima koji dosad nisu učili talijanski ili onima koji jednostavno žele ponoviti osnove prije početka nove akademske godine.

Tečaj se održava na Kampusu, Filozofski fakultet u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, Odsjek za talijanistiku na petom katu u preadavonici F-501. Vrijeme održavanja tečaja je od 20. do 29. rujna, od 10 do 11:30 sati i od 12 do 13:30 sati. Tečaj se prvog dana, iznimno, održava od samo od 10 do 11:30.

Izdvojeni članak
novi zakon o hrvatskom jeziku

Predstavljen novi Zakon o hrvatskom jeziku: Propisuje se i udio jezičnih tema na predmetu u školama

Inače, osnovna svrha intenzivnih tečajeva je pomoći polaznicima da brže steknu osnovne vještine u komunikaciji na odabranom jeziku. Ovi tečajevi često uključuju mnogo govorenja, slušanja, vježbi izgovora i gramatike kako bi polaznici što brže postali sposobni komunicirati na jeziku koji uče.

Intenzivni tečajevi obično zahtijevaju puno angažmana i truda od polaznika, ali mogu biti izvrsna opcija za one koji žele brzo napredovati u učenju jezika prije putovanja, za poslovne svrhe ili u ovom slučaju za ponavljanje prije početka nove akademske godine.