Pretraga

Proglašeni najbolji studenti Medicinskog, ovo su njihova imena

A- A+

Najbolji studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu ovih su dana nagrađeni za svoj uspjeh na studiju. Ovu nagradu fakultet dodjeljuje kako bi poticao studente na izvrsnost. Nagrade su dodijeljene u četirima kategorijama, a ukupno se na listi najboljih našao 61 student i studentica studija na hrvatskom i onog na engleskom jeziku.

Najboljim studentima MEF ZG-a dodijeljene su nagrade

Najboljim studentima MEF ZG-a dodijeljene su nagrade | foto: MEF

U sklopu obilježavanja 106. godišnjice rada Medicinskog fakulteta u Zagrebu, tamošnjim najboljim studentima u protekloj akademskoj godini dodijeljene su Dekanove nagrade. Nagrade su podijeljene u četiri kategorije: za uspjeh na studiju medicine na hrvatskom jeziku, za uspjeh na medicini na engleskom, za uspjeh na diplomskom studiju sestrinstva te za najbolji studentski znanstveni rad.

Nagrađeni najbolji studenti Medicinskog u Zagrebu

Dekanova nagrada za uspjeh na ovom je fakultetu uvedena s ciljem poticanja što većeg uspjeha u studiju i priznanja najboljim studentima odnosno diplomiranim doktorima medicine koji su postigli najbolji uspjeh za svaku godinu studija. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa koji utvrđuje Dekanski kolegij, najviše do iznosa za koji se ne plaća porez na dohodak.

Prema pravilniku Medicinskog fakulteta, nagrada se dodjeljuje studentu koji je u prethodnoj godini studija postigao najbolji uspjeh u polaganju ispita, uz sljedeće uvjete: da u toj godini studija nije ponavljao niti jedan ispit; da tijekom studija nije ponavljao niti jednu godinu studija; da ima najbolji prosjek ocjena u toj godini studija, u prosjek za šestu godinu studija ulazi
ocjena iz završnog ispita i diplomskog rada; da je u tijeku studija na svakoj studijskoj godini ispunio sve nastavne obveze i postigao 60 ECTS boda, te da da protiv studenta nije izrečena stegovna mjera. Ako te uvjete zadovolji veći broj studenata, svi studenti dobivaju dekanovu nagradu.

U nastavku možete vidjeti popis najboljih studenata koji su dobili nagradu za uspjeh u protekloj akademskoj godini. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Nagrađeni i članovi studentskih organizacija

Dodijeljene su na Medicinskom i posebne Dekanove nagrade za izniman doprinos ugledu fakulteta. Dobili su je članovi Studentskog zbora za organizaciju Hrvatskog studentskog simpozija o bioetici: Dora Cesarec, Lazarela Cuparić, Marin Cvitić, Marina Dasović, Matej Dobrošević, Vinko Michael Dodig, Emio Halilović, Ema Kazazić, Karla Lužaić, Matija Martinić, Vinka Potočki, Paulo Rinčić, Dora Softić, Eva Stanec, Aurora Vareško i Dino Žujić.

Ista nagrada otišla je u ruke i članovima studentske sekcije za gastroenterologiju i hepatologiju, a to su: Viktor Bekić, Klara Brekalo, Stella Guštek, Bruno Jurić, Romana Jurić, Jana Knez, Nora Knez, Katarina Kovač, Sandro Kukić, Marjan Kulaš, Jakov Markić, Laura Mayer, Petra Nežić, Mihovil Penavić, Maja Pučić, Tin Rosan, Domagoj Šarić, Duje Škaričić i Zvonimir Marko Škugor.