Pretraga

Proširila se priča da je ponovno netko tukao studenta u domu na Savi, evo što kaže SC

A- A+

U grupi Studentskog doma ‘Stjepan Radić’ prošle se srijede pojavila objava koja je privukla pažnju javnosti, sugerirajući na drugi slučaj cipelarenja u samo dva tjedna. Unatoč fotografijama navodnih počinitelja koje su objavljene u grupi, nekolicina je posumnjala u stvarnost tog događaja. Studentski centar u Zagrebu tvrdi da nisu zaprimili službenu prijavu, a oglasio se i Studentski odbor Sava, koji sumnja u autentičnost objave.

Navodni počinitelji cipelarenja na Savi

Navodni počinitelji cipelarenja na Savi | foto: screenshot Facebook

Prošle je srijede u Facebook grupi Studentskog doma ‘Stjepan Radić’ osvanula objava koja je zadobila pažnju studenata zbog, činilo se, drugog slučaja cipelarenja u dva tjedna. Ta je objava objavljena u srijedu, 31. siječnja, a iako su fotografije počinitelja navodnog cipelarenja osvanule u studentskoj grupi, nekolicina je postavila pitanje – je li se ono uopće dogodilo?

‘Nismo zaprimili nikakvu službenu informaciju o događaju’

Podsjetimo, 19. siječnja došlo je do fizičkog obračuna ispred 5. paviljona, ali nitko tada nije prijavio tučnjavu. Zbog toga smo o novom događaju poslali upit Studentskom centru u Zagrebu iz kojeg nam odgovaraju da nisu zaprimili nikakvu službenu informaciju o drugom događaju od prošle srijede.

– Studentski centar u Zagrebu nije zaprimio nikakvu službenu informaciju o navedenom događaju. Nitko od studenata nije došao prijaviti događaj na recepciji studentskog doma ili u upravu. Osoba koja prijavljuje događaj putem navedene Facebook grupe nije zavedena u evidenciji stanara SD Stjepan Radić. Shodno tome, nismo niti u mogućnosti dalje komentirati navedeno, poručili su iz zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak
Peti paviljon Studentskog doma Stjepan Radić Sava

Tijekom grudanja na Savi došlo do incidenta, netko je cipelario studenta: Oglasio se i SC

Studentski odbor provjerio prijave na recepciji

Također, pozivaju sve očevice i one koji imaju saznanja o navedenom događaju da se jave u upravu studentskog doma, Studentskog centra u Zagrebu i/ili nadležnu policijsku postaju. Podsjetimo i kako smo o prvom slučaju kontaktirali policiju koja je također navela da nije dobila nikakvu prijavu. Ipak, i iz policije su poručili svima da se takvi događaji ubuduće prijave, a ne da se o tome piše na društvenim mrežama.

Objavu o drugom navodnom cipelarenju komentirao i Studentski odbor SD-a ‘Stjepan Radić’. Kako su istaknuli, osoba koja je objavila fotografije navodnih počinitelja u grupi tek je par dana prije postala članica grupe.

– Nadam se da ste vi stvarna osoba i da niste tu jer vam je dosadno u životu ili želite podizati neke tenzije, ali pridružili ste se grupi prije četiri dana i od tada vam je ovo jedina objava. Ja sam sada bio na recepciji i provjerio je li bila ikakva prijava od strane bilo koga na recepciji s obzirom na to da se to dogodilo u 16h kada je dosta ljudi trebalo bit ispred brze. Volio bih kad bi mi ovaj događaj mogao potvrditi neko tko je to stvarno vidio i tko se ne skriva iza lažnih profila s upitnim motivima, odgovorili su iz Odbora.