Pretraga

Putem novina se ispričao sinu što nije vjerovao da će ikada diplomirati

A- A+

Svakom studentu može se dogoditi da godinu ne riješi u roku, a često roditelji na to reagiraju rečenicom ‘nikada ti nećeš završiti taj fakultet.’ Slično se dogodilo i Iliji Đuriću, studentu Elektrotehničkog fakulteta u Srbiji. Nakon što je ‘zapeo’ na prvoj godini, otac mu nije vjerovao da će uspješno završiti fakultet te je obećao, ako se to dogodi, ispričati mu se javno. Sedam godina nakon, Ilija je diplomirao, a otac svoje obećanje ispunio.

Foto: Twitter

Noćne more Iliji Đuriću zadavali su predmeti prve godine Elektrotehničkog fakulteta, Matematika i Osnove elektrotehnike. Zaostatak se nakon nekoliko godina ‘podebljao’, a Ilijin otac postao je nepovjerljiv prema tome da će Ilija uopće završiti faks. Ukoliko uspije diplomirati, njegov se otac zarekao da će mu se javno ispričati, pišu Novosti.rs.

Izdvojeni članak

Namjerno vječni student: Ima 72 godine i 29 diploma

Prošlo je sedam godina, a Ilija je svoju diplomu pošteno zaradio i postao inženjer telekomunikacija. Dva dana nakon, uslijedio je pozitivan šok – Ilijin otac održao je obećanje i ispriča mu se putem oglasa u novinama što nije vjerovao u njega.

– Izvinjavam se svom sinu Đurić Iliji što nisam verovao da će da diplomira na ETF-u. Otac, pisalo je u oglasu objavljenom u listu Politika.

Iliju je razveselio očev potez, te je za Novosti.rs kazao kako je unatoč svemu uvijek imao njegovu snažnu podršku.