Pretraga

Sreća za studente koji su bili ispod crte: SC Zagreb spustio bodovnu granicu za useljenje u domove

A- A+

Po drugi puta ove godine Studentski centar u Zagrebu spustio je bodovnu granicu za useljenje u studentske domove. Time je dodatan broj studenata ispod crte ostvario pravo na dom, a za useljenje imaju kratak rok.

Foto: srednja.hr

Kako su priopćili iz zagrebačkog Studentskog centra, bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove spuštena je sa 1.354 na 1.350 bodova.

Izdvojeni članak

Što i koga skriva SC Zagreb? Studentima koji su dobili smještaj u domovima nisu objavili imena

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 16. studenog 2018. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima, poručuju iz SC-a.

Za dodatne informacije studenti se mogu obratiti Poslovnici za smještaj. Inače, ostvareni broj bodova na natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2018./2019. studenti također mogu vidjeti na osobnom profilu SCZG.

Broj studenata koji su ostvarili pravo na dom nije poznat jer niti ovoga puta njihova imena nisu objavljena javno, iako Agencija za zaštitu osobnih podataka poručuje da je ”opravdano (svrhovito) i zakonito da se na navedeni način (op.a. prema Pravilniku MZO-a) objave rezultati natječaja za smještaj u studentske domove koji sadrže osobne podatke studenta (imena i prezimena, te broj postignutih bodova kako je naprijed definirano), a sve u svrhu postizanja načela transparentnosti natječajnog postupka i kontrole raspolaganja javnim sredstvima.”