Pretraga

Stigli rezultati Natječaja za studentske programe u 2015.: Evo tko je sve dobio novac

A- A+

Povjerenstvo za evaluaciju studentskih programa je izradilo Prijedlog raspodjele financijskih sredstava namjenjenih za financiranje studentskih programa, koji su prijavljeni na Natječaj za studentske programe u ovoj godini. No rezultati nisu konačni te se na raspodjelu sredstava možete žaliti do petka 3. travnja do 10 sati ujutro.

Povjerenstvo za evaluaciju studentskih programa, koje je satkano od predstavnika studenata i nastavnika donijelo je Prijedlog raspodjele financijskih sredstava namjenjenih za financiranje studentskih programa, koji su prijavljeni na Natječaj za studentske programe u 2015.

Izdvojeni članak

Poznati dobitnici državnih stipendija za 2015.

Članove Povjerenstva iz redova studenata imenovao je Studentski zbor, dok je nastavnike imenovao rektor na prijedlog Rektorskog kolegija u širem sastavu.

Ako ste nezadovoljni količinom dobivenih sredstava ili time da uopće za svoj program niste dobili novac, možete se žaliti do petka 3. travnja do 10 sati.

Eventualne žalbe možete poslati na [email protected] s naznakom naziva programa na koji se žalite.

Ukoliko smatrate da dodijeljena sredstva nećete moći utrošiti ili realizirati prijavljeni program sa Sveučilišta mole da ih i o tome obavijestite unutar žalbenog roka.

Prijedlog raspodjele kao i sastav Povjerenstva možete pronaći na ovoj poveznici.