Pretraga

Studenti, ovo je sjajna prilika: Upravo kreće natječaj, a najboljih četvero dobit će Macbook Pro

A- A+

Kaufland ovih dana provodi dosta dobar natječaj u sklopu kampanje ‘Dizajnom za dobre stvari’. Četiri najbolja prijedloga za dizajn njihovih platnenih vrećica osvojit će – Macbook Pro. Da, dobro ste pročitali, dijele četiri Macbook Pro laptopa. Pojašnjavamo kako se prijaviti na natječaj.

macbook pro

Foto: Unsplash; AB

Kaufland, jedan od poznatijih trgovačkih lanaca koji svoje trgovine ima i diljem države, ima dosta zanimljiv natječaj za studenti. Najboljih četvero dobit će, ni više ni manje, Macbook Pro.

‘Dizajnom za dobre stvari’

Dobro ste čuli. Društveno odgovorno poslovanje, stoji u priopćenju, više nije samo trend, već i glavna odrednica kompanija diljem svijeta, a kod nas je jedna od takvih tvrtki i Kaufland. Navode kako u Kauflandu zaštita okolina nije samo slovo na papiru, s obzirom na to da su kao prvi trgovački lanac u siječnju 2020. potpuno izbacili jednokratne plastične vrećice, a sada rade na alternativama.

Kampanja ‘Dizajnom za dobre stvari’ jedan je od koraka u tom smjeru. Radi se o pozivu studentima da im se, citiramo, ‘priključe u borbi protiv plastičnog otpada i jednokratnih vrećica’, a način na koji će to učiniti je kroz – dizajn. Idejama i kreativnim rješenjima žele podići popularnost višekratnim platnenim vrećicama, kao alternativi jednokratnima.

Četiri najbolja dobit će Macbook

Otvorili su natječaj na kojem pozivaju studentice i studente da osmisle dizajn platnenih vrećica. Najbolja četiri dizajna pojavit će se na platnenim vrećicama koje se prodaju u Kaufland trgovinama, a za nagradu će dobiti Macbook Pro. Natječaj traje od 13. siječnja do 26. siječnja, a prijaviti se možete putem ove poveznice gdje šaljete svoje prijedloge dizajna.

kaufland screenshot

Screenshot Kaufland web stranice